Følg os på
Velkommen til hos Unique Human Capital

Ny Client Manager og Research Consultant hos Unique Human Capital

18. maj, 2022

Hos Unique Human Capital vil vi gerne byde velkommen til Nadia Wang Pyronneau (t.v. på billedet) som tiltræder som Research Consultant og til Gert Vium Andersen (t.h. på billedet), som tiltræder som Client Manager.

Nadia har en bachelor i uddannelsesvidenskab og en kandidat i sociologi fra Århus Universitet. Hun har arbejdet med HR hos AJOS og senest hos Danske Bank i deres Anti-Money-Laundry afdeling, hvor hun bl.a. laver virksomhedsanalyser og risikovurderinger. Nadia kommer som Research Consultant fremadrettet til at forbinde kandidater med kunder.

Gert har gjort karriere i Life Science industrien hos Bristol-Myers Squibb, dernæst arbejdet med Talent Acquisition hos R-Squared og senest med Executive Search som Executive Director for Life Science-kunder hos Coulter Partners. Gert har dermed solid international erfaring fra Life Science og bliver uden tvivl en værdifuld sparringspartner på området for kunder og kandidater.

Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Gert og Nadia og vi er stolte af, at de har valgt at komme ombord hos Unique Human Capital.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik