Følg os på
Rikke Dolberg bliver medlem af Penrhyn Internationals bestyrelse
30. maj, 2019

Penrhyn International er et stærkt internationalt netværk for Executive Search virksomheder – med 45 kontorer i 23 lande. I år fejrer Penrhyn sit 40 års jubilæum og har netop afholdt sit årlige generalmøde, som i år fandt sted i München.

Partner i Unique Human Capital, Rikke Dolberg er blevet medlem af den nye bestyrelse, som blev offentliggjort i München. Rikke ser frem til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og til at deltage i det strategiske arbejde i netværket, hvor fokus er på kundeorienteret forretningsudvikling, innovation og partnerskab samt medlemsengagement.

Yanouk Poirier, partner i Leaders International får posten som bestyrelsesformand, mens Frank Beyer fra LAB & Company bliver næstformand.

Sammensætningen i den nye bestyrelse afspejler Penrhyn Internationals engagement i at imødekomme de globale kunders skiftende forretningsmiljø med digitaliseringen.

Yanouk udtaler: “Det er en spændende tid at blive formand i. Alle virksomheder står overfor at skulle adressere teknologiske ændringer, som en del af deres forretningsstrategi. De skal være åbne for nye måder at drive forretning på. Det medfører nye rekrutteringer, hvor virksomheder skal finde talentfulde kandidater på højeste niveau – med færdigheder og følelsesmæssig intelligens, så de er rustet til at drive innovation, skabe bæredygtig vækst og tilpasse sig hurtig og konstant forandring.”

Som medlem af det verdensomspændende netværk Penrhyn, tilbyder medlemmerne, herunder Unique Human Capital, ekspertise i at identificere morgendagens ledere både nationalt og internationalt. Kompromisløs kvalitet, dybdegående branchekendskab, uovertruffen search og skræddersyede løsninger, der passer til kundens behov og markedssituation.

Læs hele pressemeddelelsen om Penrhyn Internationals 40 års jubilæum her.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik