Følg os på
Øget behov for konsulentrådgivning i fremtiden
21. oktober, 2019

Af Jan Rudebeck, Senior Consultant

En undersøgelse omkring fremtidens rådgiver, foretaget af Dansk Erhverv viser, at 72% af virksomheder ser et øget behov for konsulentrådgivning i fremtiden. Det begrundes blandt andet med den teknologiske udvikling, internationalisering samt nye komplekse forretningsmodeller. I dette stadig mere komplekse forretningsmiljø finder vi det afgørende, at virksomheder fokuserer på deres kerneområde, og at de i henseender, hvor de har behov for yderligere viden og kompetencer, samarbejder med eksterne rådgivere.

Konsulenter fungerer som rådgivere med høj specialiseret viden, som kan tilføre virksomheden nogle kompetencer og en viden, som skaber stor værdi, når de bringes i spil på det korrekte tidspunkt i virksomheden.

Når virksomheden bevæger sig ud i fremtidens komplekse forretningsmiljø, er der ofte brug for endnu mere støtte og rådgivning til at vurdere den øgede kompleksitet og nye kompetencebehov, således virksomheden er rustet til at træffe de afgørelser og tage de skridt, som er nødvendige for virksomhedens position på fremtidens marked.

Beslutninger om forretningskritiske ansættelser bør altid være baseret på rådgivning fra konsulenter med høj faglig ekspertise, viden om virksomhedens forretning samt adgang til de nyeste værktøjer. Hermed vil virksomheden opleve både en hurtigere proces samt langt større sikkerhed i at træffe den rigtige beslutning.

Unique Human Capital er et konsulenthus, der yder rådgivning indenfor menneskelig kapital. Vores 35 medarbejdere har specialkompetencer indenfor Board Search, Executive Search, Search & Selection, Outplacement og Management Performance.

Som konsulenter kan vi yde kompromisløs rådgivning igennem hele processen, hvad enten det drejer sig om at sparre med bestyrelsen, udvælge de rette profiler til lederstillinger eller identificere specialister på et stadig mere internationaliseret kandidatmarked.

Kontakt os på tlf. +45 70 20 67 00 eller mail@uhc.dk for mere information omkring, hvordan vi kan yde rådgivning der matcher Jeres behov.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik