Følg os på
Rekrutteringssurvey giver et øjebliksbillede af danske virksomheders rekrutteringssitutation
12. april, 2019

 

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering offentliggjorde i februar 2019 en rekrutteringssurvey, som giver et øjebliksbillede af virksomhedernes rekrutteringssituation.

Den viser at danske virksomheder fortsat har svært ved at finde nye medarbejdere.

I resultaterne fremgår det, hvordan der i perioden fra september 2018 – februar 2019 har været 70.300 forgæves rekrutteringer. Ca. halvdelen af de forgæves rekrutteringer skyldes at stillingen ikke blev besat, mens den sidste halvdel af stillingerne blev besat med en anden profil end efterspurgt. Som Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering skriver, så afspejler disse tal en fortsat stramning af arbejdsmarkedet.

I Unique Human Capital ved vi at der ligger et stort arbejde bag, når den helt rigtige leder, mellemleder eller specialist skal findes. Et arbejde, der kræver viden om og forståelse af markedet, forretningsmæssig og branchespecifik viden, tilstrækkelige ressourcer, erfaring og gennemprøvede koncepter. Vi finder den bedste løsning for både virksomhed og kandidat, og sikrer dermed en langtidsholdbar ansættelse. En proces hos Unique Human Capital indeholder også rådgivning og sparring som f.eks. udvikling af organisationen, fastholdelse og tiltrækning af kompetente medarbejdere, trends og muligheder i stillingsmarkedet såvel nationalt som internationalt.

For at se et øjebliksbillede af den regionale rekrutteringssituation, kan hele rapporten fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering ses her. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik