Følg os på
Transformation af IT-funktionen i en vækstvirksomhed
27. marts, 2019

På et tidspunkt i en vækstvirksomheds livscyklus sker det typisk, at behovet for en professionalisering af IT-anvendelsen kommer på dagsordenen.

Af Kasper Olsen, Senior Consultant

Succesfulde vækstvirksomheder har som regel – og med rette, deres fokus på forretningen, og IT er blot noget, der skal fungere. Mange ejerledere indser ofte for sent, at en professionalisering er altafgørende for fortsat at opnå konkurrencedygtighed, når man bevæger sig fra at være markedets lille, men super agile spiller, til at være en mellemstor spiller, der nødvendigvis tager lidt længere tid om at navigere.

Hvad gør man?

Ja, det afhænger naturligvis af det aktuelle udgangspunkt, men det er væsentligt, for ikke at sige livsnødvendigt, at søge uvildig rådgivning. Mange vælger blot at diskutere deres behov med outsourcing partnerne, som har været med fra start. Her kan der være dagsordener, som ikke nødvendigvis gavner virksomheden. Måske er løsningen at insource IT-funktionen? Under alle omstændigheder er det på et tidspunkt i virksomhedens livscyklus vigtigt at få nedfældet en egentlig IT-strategi.

Få overblik over hvilke områder, der kræver omgående fokus, og hvor der eventuelt kan være massive ”quick wins”  i form af omkostningsreduktion og egentlig effektivisering.

Unique Human Capital hjælper virksomheden med at afdække om virksomheden har IT-organisationen på plads og at finde og udvælge de helt rigtige profiler til at sikre effektiv udnyttelse af IT.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik