Følg os på
Unique Human Capital går med i globalt rekrutteringsnetværk

AIMS International bliver fremadrettet repræsenteret i Danmark af Unique Human Capital. Danske virksomheder sikres dermed adgang til verdens næststørste netværk, når det gælder rekruttering

13. september, 2022

Over hele kloden står virksomheder og organisationer over for en voksende konkurrence, når det gælder tiltrækning og rekruttering af de bedste medarbejdere. Det gælder også Danmark, der som lille land har omfattende globale virksomhedsaktiviteter og en række stærkt internationaliserede virksomheder. Derfor har Unique Human Capital valgt at slutte sig til kolleger i et globalt netværk af specialister i Search & Selection, Board Search og Executive Search.

“Vi har foretaget en ganske omfattende research de seneste år for at finde det optimale, globale partnerskab for at kunne tilbyde den bedst mulige service til vores mange globalt orienterede kunder. Det gælder ikke mindst, når det handler om at rekruttere talent fra andre lande. Samtidig har vi set, at flere og flere virksomheder fra mange lande har fået en øget interesse for danske talenter og kompetencer i en række brancher. At være en del af et ægte globalt partnerskab har derfor været en prioritet”, forklarer CEO Jørn Duhn, Unique Human Capital.

Da Unique Human Capital er en af de ældste danske virksomheder i branchen, har matchet med AIMS International vist sig at være optimalt.

Kompetente konsulenter og stærk researchfunktion

AIMS International har været på udkig efter en dansk partner med bestemte karakteristika. Og Unique Human Capital kan ikke kun mønstre disse egenskaber; den nye danske repræsentant for AIMS International har desuden både stor erfaring og state-of-the-art praksis i de brancher, hvor AIMS International udmærker sig globalt.

“Vi har et stærkt og kompetent konsulentkorps af brancheeksperter, kombineret med et meget robust back-office, hvor vi anvender solide værktøjer og gennemprøvede processer. Derfor kan vi tilbyde kunderne en stærk support. Samtidig har Unique Human Capital opbygget en omfattende og veldokumenteret erfaring i især medico-, life science-, produktions- og detailsektorerne. Kombinationen har vist sig at være et perfekt match for AIMS International”, forklarer Jørn Duhn.

Han er selv blevet indlemmet i AIMS Internationals Global Practice Team for life science- og medicoindustrien fra den allerførste dag, hvilket er en cadeau til Unique Human Capitals meget høje standarder og kompetencer på disse områder.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte: Adm. direktør, Jørn Duhn: +45 21 75 19 25

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik