Følg os på
Unique Human Capital opkøber Hedegaard Management som led i vækststrategi
31. august, 2018

Kære kunder, samarbejdspartnere og netværk

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Unique Human Capital opkøber rekrutteringsvirksomheden Hedegaard Management, som led i en vækststrategi. Nu kan vi tillægge os endnu mere ekspertise inden for Search & Selection af specialister og ledere i Nordjylland, hvor Hedegaard Management har til huse.

Sammen med Hedegaard Management ser vi frem til fortsat at kunne tilbyde vores kunder et stærkt team, der formår at skabe tillidsfulde relationer med ledelsen og løse opgaver af høj kvalitet. Overtagelsen sker den 1. oktober 2018, hvor Unique Human Capitals kontor i Aalborg, får udvidet holdet med de gode kollegaer fra Hedegaard Management, Jens Erik Hedegaard, Karsten Romby Larsen og Camilla Spanggaard Andersen.

Vi byder Hedegaard Management velkommen ombord, og vi ser frem til fortsat at løse Jeres opgaver.

Hvis du har brug for rådgivning omkring eventuelle udfordringer eller rekrutteringer, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Pressemeddelelse

Partnerne i Hedegaard Management har netop accepteret et købstilbud fra Unique Human Capital, som dermed udvider afdelingen i Aalborg. Opkøbet af Hedegaard Management er en del af Unique Human Capitals vækststrategi og gør virksomheden til markedsleder inden for rekruttering af såvel specialister som topledere i Nordjylland.

Unique Human Capital, der er en af Danmarks førende Executive Search virksomheder, har netop indgået aftale om opkøb af den Aalborg baserede Search & Selection virksomhed Hedegaard Management. Unique Human Capital er i gang med en markant vækststrategi – blandt andet gennem opkøb – og Hedegaard Management er i den forbindelse en spændende virksomhed med en høj faglighed og sund forretning, som fremadrettet vil blive en vigtig hjørnesten i Unique Human Capitals arbejde med rekruttering af specialister og ledere i Nordjylland.

”Vi glæder os meget over, at vi med tilføjelsen af Hedegaard Management kan tillægge os endnu mere ekspertise inden for Search & Selection af specialister og ledere i Nordjylland, hvor rekrutteringsmarkedet er glohedt,” siger Jørn Andersen CEO og Partner for Unique Human Capital. ”Imens Unique Human Capital i dag har stor tyngde på rekruttering af bestyrelsesmedlemmer og topledere, vil vi fremadrettet kunne hjælpe vores kunder endnu bedre med at komme i mål med flere typer af rekrutteringsopgaver”.

Hedegaard Management har i mere end et årti været en del af toppen af den Nordjyske rekrutteringsbranche og har rekrutteret for mange store og mellemstore virksomheder med base i regionen.

”Vi kan se, at vi er kommet til det punkt, at hvis vi vil mere med vores forretning i Nordjylland, så skal der flere muskler til. Salget af Hedegaard Management til Unique Human Capital var absolut den bedste og mest spændende løsning for os,” siger Partner i Hedegaard Management, Karsten Romby, og fortsætter, ”markedet for rekruttering på alle niveauer er blevet meget mere krævende over årene, og for fortsat at kunne levere den rigtige kvalitet og de rigtige kandidater til vores kunder giver det mening at blive indlemmet i en større forretning. Unique Human Capital har en meget stor styrke i deres leverancesystem, ikke mindst i form af search-kapacitet og de sidste nye systemløsninger til proces- og kvalitetsstyring, herunder også GDPR håndteringen. Endelig har de også en størrelse, der sikrer systematisk kompetenceudvikling af alle ansatte, og det er vigtigt i en tid, hvor vi får flere og flere værktøjer tilgængelige, samtidig med at afklaringen af kundernes kompetencebehov bliver mere og mere kompleks, i takt med at der opstår nye jobtyper”.

Hedegaard Managements to partnere Jens Erik Hedegaard og Karsten Romby fortsætter begge deres karrierer som direktører i Unique Human Capital og forbliver i det nordjyske, hvor de kommer til at arbejde ud fra Unique Human Capitals kontor i Aalborg. ”Det er en fantastisk spændende løsning – både for vore kunder og for os. Vi fra Hedegaard Management tilfører ressourcer inden for leder- og specialistsegmentet samt lokale forbindelser og know-how til Unique Human Capital. Derudover har vi i Hedegaard Management stor erfaring med arbejdet med især ejerledede virksomheder. Relationer og ekspertise vi har opbygget over de sidste 15 år, og som vi forsat vil servicere,” siger Jens Erik Hedegaard. ”Tilsammen bliver vi derfor i stand til at bringe vores kunder endnu mere værdi, og det glæder vi os til at komme i gang med”.

Alle medarbejderne hos Hedegaard Management flytter ind på Unique Human Capitals adresse i Aalborg 1. oktober.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik