Følg os på
Velkommen til på holdet!

Ny Director og Senior Consultant hos Unique Human Capital

3. februar, 2022

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Gitte Astrup Melgaard (t.h. på billedet) som tiltræder som Director hos Unique Human Capital i Århus afdelingen.

Gitte Astrup Melgaard kommer med en bred HR, kommerciel og ledelsesmæssig ballast fra konsulentbranchen samt fra en række større danske og internationale virksomheder. Hun har stor erfaring i at arbejde nationalt og globalt med rekruttering af tunge lederprofiler og specialister samt i design og eksekvering af strategi, forandringsledelse, adfærdsdesign (OBM) og leder- og organisationsudvikling.

Hos Unique Human Capital fortsætter vi med at dele ud af vores mange gode nyheder. Vi vil derfor i dag ligeledes gerne byde velkommen til vores nye Senior Consultant Maria Nissen Suhr (t.v. på billedet).  

Som Senior Consultant kommer Maria fremadrettet til at forbinde kandidater med kunder og at arbejde med board search, executive search samt search & selection. Maria Nissen har mange års erfaring indenfor salg, analyse og optimering i danske og internationale virksomheder. 

Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Gitte Astrup Melgaard & Maria Nissen Suhr.

Velkommen til på holdet! 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik