Følg os på
Vi ønsker en rigtig glædelig jul
13. december, 2019

 

Vi ønsker vores kunder og kandidater en rigtig glædelig jul og et godt nytår

Året har budt på et marked i fortsat opsving. Selvom de politiske vinde giver anledning til drøftelser om recession, mærkes det ikke hos vores kunder. Vi ser lige nu et meget stærkt jobmarked, hvor der til stadighed er stor efterspørgsel på talent, diversitet og højt specialiserede kompetencer.

Vi håber, at den nærmeste fremtid må bringe mere politisk ro med en afklaring på Brexit og handelskrigen mellem Kina og USA. Politiske konfliker og klima er store politiske problematikker, som også præger markedet. Vores nytårsønske er, at der skabes ægte løsninger og resultater på dette område.

I Unique Human Capital har vi i løbet af det sidste år fortsat udviklet vores koncepter og ydelser. Board Search er udvidet til Board Services, hvor vi nu tilbyder Board Evaluation – en dybdegående analyse af  bestyrelsesmedlemmers roller og bidrag samt kompetencer i forhold til virksomhedens strategiske situation og mål. Resultatet af analysen er en rapport med konkrete udviklingstemaer for bestyrelsen med fokus på kompetence og sammensætning.

Outplacement-området er ligeledes blevet udvidet, og vi ser frem til at tage imod Mette Otto Gyldendal som ansvarlig for dette område i januar 2020. Mette har mange års national og international ledererfaring og har ydet karriererådgivning fra egen virksomhed indenfor Executive Coaching og Executive Outplacement.

Derudover er hele maskinrummet i Unique Human Capital styrket med de nyeste værktøjer, der effektiviserer vores search, og som gør det muligt at fortsætte med at levere kvalificerede kandidater på en effektiv måde i et marked, hvor der er stor konkurrence om de bedste kompetencer. Unique Human Capitals afdeling i Hvidovre flyttede i starten af december sammen med øvrige virksomheder fra First Chair Group i Charlottenlund. Sammenflytningen muliggør daglig dialog og tættere samarbejde end hidtil. Vi ser frem til at modtage kunder og kandidater i Charlottenlund.

FCG har i år opkøbt virksomhederne A2 samt Rodkjær Events, hvilket gør gruppens kompetencespektre endnu bredere. Vi kan snart tilbyde vores kunder en 360° agil forretningsudvikling i en såkaldt Jam Session, hvor alle vores kompetencer i FCG bringes i spil i en dialog om kundens strategi.

Inden året går på hæld, vil vi ønske vores kunder, kandidater og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi takker for samarbejdet i 2019 og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det kommende år.

Med venlig hilsen

Jørn Andersen, CEO

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik