Følg os på
Vi ønsker en rigtig glædelig jul
19. december, 2018

 

Tak for et godt samarbejde i 2018

Året er ved at være ovre – men det er travlheden ikke. Vi oplever til stadighed stor efterspørgsel på specifikke kompetencer, ny talentmasse, diversitet og internationaliseringer i rekrutteringerne. Det lokale og globale marked smelter i højere og højere grad sammen og nødvendiggør disruption, digitalisering og internationalisering i virksomheder. Vækstpotentialet er stort for virksomhederne – og markedet er langt fra mættet. Denne tendens mærker vi tydeligt.

Det er ikke kun vores kunder, der oplever travlhed, det har også været et begivenhedsrigt år hos Unique Human Capital.
Vi har igen i år oplevet vækst, og via sammenlægningen med Flensby & Partners og Hedegaard Management tæller vi nu 36 medarbejdere. Dermed har vi nu endnu flere erfarne og velkvalificerede kollegaer til at yde professionel rådgivning som kundens trusted advisor. Med sammenlægningen dækker vi endnu bredere i forhold til de løsninger og kompetencer, vi kan tilbyde i relation til Executive Search og Board Search.

Jørn Andersen, CEO hos Unique Human Capital, fik som initiativtager etableret brancheforeningen Search Danmark, hvor han i dag er bestyrelsesformand. Search Danmark arbejder for at sikre transparens og høj kvalitet i den danske Executive Search og Search & Selection branche. Det er Search Danmarks ambition at skabe et etisk kodeks og udvikle en autorisationsordning for medlemsvirksomhederne, da det i høj grad er en tillidssag at købe Executive Search og Search & Selection.

I september afholdt vi i samarbejde med vores søsterselskaber i First Chair Group seminaret, Act Digital – Think Human, hvor vi satte fokus på fremtidens arbejdskraft og robottisering af arbejdsopgaver. Det er kun et spørgsmål om tid, før de digitale kollegaer bliver en realitet på de fleste arbejdspladser.
Senest har First Chair Group opkøbt A-2, og vi er nu et skridt nærmere at være et full-service konsulenthus, hvor synergien og ydelserne er styrkede.

Endnu engang tak for samarbejdet i 2018, vi ser frem til at fortsætte i det nye år.

Du og dine nærmeste ønskes en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Mange hilsner
Unique Human Capital

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik