Følg os på
Vi ønsker en rigtig god sommer til kunder, kandidater og samarbejdspartnere
4. juli, 2019

 

Vi har i år løst rigtig mange rekrutteringer. Det er tydeligt at mærke, at markedet fortsat er i opsving og der er brug for talenter, specialister og CXO’ere som kan vækste kundernes forretning.

Når vi mærker fremdriften på markedet, kommer vi også tæt på vores kunder. Det betyder at vi kan fortsætte vores gode dialog med kunden omkring forretningsudvikling, som en Executive Search også tager udgangspunkt i.

Unique Human Capital voksede i løbet af sidste efterår. Vi overtog Hedegaard Management og Flensby & Partners – og står nu samlet som ét brand, fra vores tre kontorer i Danmark. Herfra servicerer vi vores kunder, samarbejdspartnere og kandidater i hele landet.

Vores team står nu samlet og vokser kontinuerligt, da Unique Human Capital fortsat vækster stødt. Vi har derfor hilst velkommen til flere nye medarbejdere og leder efter flere, der kan være med til at sikre et fortsat højt niveau i opgaveløsningen overfor vores kunder.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med vores kunder, kandidater og samarbejdspartnere – og vi ønsker alle en rigtig god sommer!

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik