Følg os på
Outplacement

Et forløb i outplacement tilfører værdi

– individuelt, målrettet og effektivt

Når du og din virksomhed står over for at skulle afskedige en eller flere medarbejdere, er der mange aspekter at overveje for at sikre den bedst mulige proces og sikre, at alle parter kommer videre på bedste vis. Her kan outplacement gøre en reel forskel.

Et outplacementforløb hjælper jer med at tackle udfordringerne i forbindelse med opsigelser. Hos Unique Human Capital tilbyder vi således forretningsorienteret rådgivning ved afskedigelse samt kvalificeret coaching af den, eller de, opsagte medarbejdere.

Outplacement

– Der bringer virksomheden og opsagte medarbejdere godt videre

I Unique Human Capital tilpasser vi ligeledes outplacementforløbet til din virksomheds aktuelle situation – lige fra de indledende overvejelser om igangsættelse af processen til evalueringen heraf. Vi er med jer hele vejen som effektive sparringspartnere.

Et forløb i outplacement giver jeres virksomhed de optimale betingelser for at holde fokus på den eksisterende forretning og de medarbejdere, der skal blive efter opsigelsesrunden.

Outplacement - Unique Human Capital

Outplacement – Unique Human Capital

Virksomheder kan ved hjælp af outplacement tilbyde opsagte medarbejdere et individuelt tilrettelagt forløb ved Unique Human Capital og få hjælp til:

 • At tage hånd om og støtte medarbejderen i perioden omkring opsigelsen
 • Give nyttige og konkrete værktøjer, som medarbejderen kan anvende i den forestående jobafklarings-og jobsøgningsproces
 • Individuel og personlig sparring så medarbejderen bliver klædt på til at kunne starte og gennemgøre en effektiv og målrettet jobsøgningsproces

Individuel outplacement og personlig karriererådgiver

Jeres opsagte medarbejdere tilbydes et individuelt karriererådgivningsforløb med udgangspunkt i deres aktuelle situation. Forløbet bygger på kemi, tillid og fortrolighed, og det varetages af en personlig karriererådgiver, der har tavshedspligt og forholder sig neutral.

I tæt samspil mellem medarbejder og konsulenten, formulerer vi mål og delmål. Vi afdækker også medarbejderens kernekompetencer samt personlige styrker og svagheder. Derudover indeholder forløbet rådgivning om anvendelse af netværk i jobsøgningen, samtaletræning med mere. Målet er at blive indkaldt til samtale, og der rådgives og coaches gennem hele processen frem til det øjeblik, hvor der foreligger tilbud om en ansættelseskontrakt.

Et forløb i outplacement er individuelt tilrettelagt og udformes ud fra forskellige løsningsmodeller, og kan bl.a. indeholde:

 • Konkrete værktøjer til at komme videre i jobsøgningen, herunder guidelines, skabeloner, artikler og andet relevant fagligt materiale
 • Kompetenceafdækning
 • Karriererådgivning og afdækning af karrieremål
 • Adgang til psykolog, advokat og økonomisk rådgiver
 • Personprofil-analyse og potentiale-test
 • Gennemgang af ansøgning, CV og LinkedIn profil
 • Personlig sparring og coaching via telefon, skype, mail osv.
 • Gennemgang og optimering af interviewteknik
 • Adgang til Unique Human Capitals egen outplacement-app

Outplacement app

– Din personlige guide i outplacementforløbet, lige ved hånden

Ved hjælp af en specialudviklet outplacement app, samler vi alt materiale til medarbejderen ét sted; testmateriale, fagligt materiale, arbejdsskemaer, artikler mv. Medarbejderen kan kommunikere direkte med den personlige karriererådgiver via outplacement-appen. Dette er et helt unikt værktøj, som vi er stolte af at kunne tilbyde i Unique Human Capital. Det er testet og udviklet således at brugeren maksimerer udbyttet i et outplacementforløb mest muligt.

Outplacement app | UHC

Kompetent rådgivning om outplacement gør forskellen for dit Employer Brand

Ved at tilbyde den eller de opsagte medarbejdere et individuelt tilrettelagt outplacementforløb ved Unique Human Capital, gør du ikke kun en forskel for den opsagte medarbejder, du gør også en forskel for dit employer brand. Hvis du ønsker at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere, er der en stor signalværdi i, at have en klar og struktureret måde at opsige medarbejdere på. Det kan et outplacementforløb hjælpe med. Det demonstrerer medfølelse, handlekraft og tryghed overfor opsagte medarbejdere, men også overfor tilbageblivende medarbejdere. Hvis en medarbejder har haft en negativ opsigelse, kommer det hurtigt tilbage til arbejdsgiveren og det kan have en stor indflydelse på virksomhedens brand og employer brand.

Et Employer Brand er den reelle opfattelse af virksomheden som arbejdsgiver, blandt nuværende, potentielle og opsagte medarbejdere.

Ved at vælge Unique Human Capital som samarbejdspartner i outplacement, kan vi hjælpe dig med at skabe værdi så dit employer brand står stærkt både blandt eksisterende og opsagte medarbejdere.

Hør mere om outplacement

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed og medarbejdere godt gennem en opsigelsesproces.

Belinda Bramsnæs, Senior Consultant i Unique Human Capital giver gode råd til udformning af CV og hvad et Outplacement-forløb kan bidrage med på finduddannelse.dk

Du kan også kontakte os vedrørende: Board ServicesExecutive SearchSearch and Selection samt Management Performance.

Vi efterlever fuldt ud kravene i GDPR, og du kan læse mere om dette i Unique Human Capital’s ”Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger” her.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik