Følg os på
Outplacement

Ekstraordinær og kompromisløs outplacement for ledere, specialister og executives

Få et professionelt outplacement-forløb, hvor det personlige partnerskab og kandidatens unikke kompetencer og mål er i højsædet. Vi klæder kandidaten på, så vedkommende kommer godt videre – til rette tid og til rette sted.

Vores konsulenter er dedikerede, fastansatte og har exceptionel og omfattende tyngde fra det nationale og internationale erhvervsliv på ledelses-, bestyrelses- og konsulentniveau, et specialiseret branchekendskab og et uovertruffet netværk ud i det danske erhvervsliv.

Outplacement-forløbet er fokuseret, effektivt og målrettet. Kandidaten vil få et specialiseret og skræddersyet forløb, hvor vi løfter kandidaten til næste niveau. Det kan vi, og det gør vi – kompromisløst!

Corporate outplacement

Står du som virksomhed og skal opsige flere medarbejdere, er der mange aspekter at overveje for at sikre den bedst mulige proces, så alle parter kommer videre på bedste vis. Da en opsigelsesrunde kan påvirke andre medarbejdere og virksomhedens brand, er det helt essentielt, at der sættes ind tidligt med den rette kommunikationsstrategi.

Unique Human Capital har mulighed for enten at rådgive jer eller direkte deltage i udarbejdelsen af jeres kommunikationsstrategi både internt og eksternt. Dermed kan I have fokus på det, der er vigtigst; nemlig forretningen.

Få professionel rådgivning og hjælp til udarbejdelse af:

  • Strategi
  • Kommunikationsplan
  • Internt materiale
  • Træning af ledelse
  • Eksternt materiale (presse mm.)
  • Krise/rådgivningsberedskab

Vi er med jer hele vejen som effektive sparringspartnere, der er dedikeret til at sikre jeres forretning, employer brand og håndteringen af opsagte medarbejdere.

Outplacement og Corporate Social Responsibility (CSR)

Afskedigelser og kollektive opsigelser skaber utryghed – i særdeleshed for den opsagte medarbejder, men i høj grad også for de uopsagte medarbejdere. Ved at hjælpe en opsagt medarbejder godt på vej til et nyt job i et Outplacement-forløb udviser din virksomhed socialt ansvar overfor den opsagte medarbejder, der føler sig værdsat fremfor tilsidesat. Samtidig vil de tilbageblivende medarbejdere føle mindre usikkerhed, når de oplever, at din virksomhed tager ansvar for jeres medarbejdere hele vejen.

Outplacement og Employer Branding

Medarbejdere – også de opsagte – er ambassadører for din virksomhed, og en dårlig oplevelse i forbindelse med opsigelse af medarbejdere kan derfor skade din virksomheds omdømme. En opsigelse er ofte forbundet med mange følelser, som f.eks. vrede, utilstrækkelighed, frustrationer osv., og et effektivt Outplacement-forløb kan bidrage til, at medarbejderen føler sig godt hjulpet videre og derved husker – og omtaler din virksomhed positivt. Outplacement er derfor en vigtig del af din virksomheds brandingstrategi.

Kontakt os i dag, for at høre mere om, hvordan vi sammen med jer, kan takle opsigelser og outplacement-forløb for jeres opsagte medarbejder.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik