Følg os på
Retail

Retail markedet er i en enorm transformation

Kæderne inden for retail konsoliderer sig, for at kunne begå sig i et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Der er øget fokus på at skabe en rentabel forretning, hvor kanalerne hele tiden rykker sig. Fra at vi tidligere gjorde alle vores indkøb i en fysik butik – åbner e-commerce og webhandel nu op for mange komplementære muligheder. Det kræver en anden opmærksomhed fra organisationen, når kunderejsen pludselig forandrer sig.

Vi oplever derfor, at den klassiske retailprofil har ændret sig. Der er langt større fokus på områder som agil logistik, social ansvarlighed/CSR, endeløse hyldemeter på nettet og ikke mindst ageren på forskellige kanaler.

Indkøb er derfor ikke længere bare indkøb, marketing-skabelsen af en ugentlig tilbudsavis. Nej, det kræver at organisationen og den enkelte medarbejder agerer ud fra en omnichannel tankegang.

Organisationens transformation

For en række af Unique Human Capitals kunder og samarbejdspartnere har det betydet, at organisationen konstant er blevet udfordret på, om de nu har de rigtige medarbejdere om bord?

  • Hvordan imødekommer vi de mange digitale muligheder?
  • Hvordan får vi fortalt den gode employer branding historie?
  • Hvordan får vi vendt økonomiafdelingen, fra at være klassisk regnskabsfunktion, til at agere proaktivt og levere business controlling, og herigennem at understøtte hele forretningen og processerne?
  • Hvordan gør vi det attraktivt at arbejde i butik?  – Og herunder at få synliggjort karrierevejen!

Dette er bare nogle få af de områder, som vi på daglig basis taler med vores retail kunder om. Transformationen stiller nemlig krav til os begge. Vi skal være loyale over for alt det som er skabt, men også have modet til at agere og prøve det lidt mere ukendte – det som der endnu ikke er mange års erfaring med…

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til  ‘short time to fill’ & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter en rekruttering.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående!

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik