Følg os på
Search and Selection

Vores Search and Selection proces sikrer de rette kandidater og effektive processer

Når den helt rigtige mellemleder eller specialist skal findes, ligger der et stort arbejde bag. Et arbejde, der kræver viden om og forståelse af markedet, forretningsmæssige og branchespecifik viden, tilstrækkelige ressourcer, erfaring og gennemprøvede koncepter. Alt dette får du i kompromisløs kvalitet, når du vælger et search and selection forløb hos os!

Vi finder den bedste løsning for både virksomhed og medarbejder, og sikrer dermed en langtidsholdbar ansættelse. Vi har mange års erfaring med Search and Selection og vores konsulenter har branche-specifik erfaring inden for følgende brancher:

Search and Selection processen igangsættes med en foranalyse, hvor både virksomheds- og stillingsprofilen fastlægges. Vi er kundens sparringspartner i hele Search and Selection processen. Vi går tæt på, stiller spørgsmål og udforer kunden til vi er sikre på, at vi har en fælles forståelse for den profil, der søges. Vi leverer et højt kvalificeret kandidatfelt og indarbejder kundernes værdier som eksempelvis diversitet.

Search and Selection proces

Når vi igangsætter en Search and Selection opgave, fastlægger vi i samarbejde med kunden en kommunikationsplan til opgaven. Vi kortlægger hvordan vi går til markedet og hvordan opgaven formidles internt og eksternt for at sikre en optimal kommunikation og PR-mæssig branding af virksomheden.

Vi arbejder tæt sammen med den rekrutterende leder og HR. Vi løser alle opgaver som et fælles team og sikrer opmærksomhed og effektivitet på tværs af opgaver. Hver opgave bemandes med et team af konsulenter, researchere og supportere. På denne måde er vi i stand til at håndtere mange forskellige typer opgaver og flere opgaver på én gang.

I et Search and Selection forløb vil kunden altid opleve at:

  • Løsningen er målrettet kundens aktuelle situation og tager hensyn til markedssituationen
  • Velafprøvede effektive processer, som er gennemtestede og dokumenterede
  • Ugentlige statusopdateringer på procesniveau, så kunden er orienteret og up to date med, hvor i processen og forløbet vi befinder os
  • Hver Search and Selection proces har inhouse erfarne searchere tilknyttet med dybt branchekendskab

Search and Selection

…mere end bare rekruttering

Som kunde hos Unique Human Capital får I ikke kun Search and Selection, men også rådgivning og sparring. Rådgivning og sparring som fx udvikling af organisationen, fastholdelse og tiltrækning af kompetente medarbejdere, trends og muligheder i stillingsmarkedet såvel nationalt som internationalt.

Vi har særdeles gode erfaringer med at bruge Unique Human Capital. De er kompetente og skaber de rigtige løsninger uden at gøre tingene forkromede.

Direktør Lars Møller, Spar Nord Bank

Vi er meget tilfredse med Unique Human Capital. De leverer kort og godt den rette vare i både løsninger og samarbejde. Samtidig lever de sig godt ind i vores kultur, og er uhøjtidelige samt resultatorienterede

Adm. Direktør Jan Bøgh, JYSK

Vores konkurrencekraft er afhængig af dygtige forretningsorienterede medarbejdere, der kan få noget fra hånden – dem finder Unique Human Capital til os – hurtigt, effektivt og på en nærværende måde.

Executive Assistant Søren Boe, Trioplast Industrial Film

Unique Human Capital har hjulpet os med at identificere og rekruttere kandidater, som vi ellers ikke ville have fundet gennem traditionel jobannoncering, og vi har sparet mange interne ressourcer i samarbejdet.

Unique Human Capital har en dygtig evne til hurtigt at sætte sig ind i forretningen og omsætte denne indsigt til en målrettet og værdiskabende Search & Selection. Vi kan nu dokumenterbart se værdien i forhold til return on investment og kommunikere denne internt.

Vi følte os meget involveret i processen og følte os i trygge hænder fra første opstartsmøde.

Simon Birksø Larsen, Head of Operations, SNIPR BIOME ApS

Effektiv proces, indsigt og first-hand knowledge

Et forløb med Search and Selection hos Unique Human Capital giver virksomheden en effektiv proces med rådgivning fra erfarne og engagerede konsulenter, der anvender professionelle, kendte og afprøvede værktøjer samt garanti for, at det rette kandidatfelt præsenteres.

Vores konsulenter har alle siddet på den anden side af skrivebordet i en lederrolle – vi har en indsigt og viden som gør os i stand til at agere operationelle i konsulentrollen inden for Search and Selection.

Som Executive Search & Search and Selection virksomhed leverer rådgivning i kompromisløs kvalitet og overholder derfor alle lovgivningsmæssige og forretningsetiske spilleregler. Vi lever fuldt op til branchespecifikke standarder, som findes i brancheforeningen Search Danmark, hvor Unique Human Capitals COO Morten Andersen sidder som formand.

Lige meget hvor virksomheden er placeret, kan vi assistere med Search and Selection. Med tre kontorer i hhv. Aarhus, Aalborg og København er vi landsdækkende og kommer gerne ud til virksomheden for at tage en dialog om, hvilken profil I søger, og hvordan vi finder det bedste match til jer.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde den rette kandidat. Du kan kontakte os på tlf. 7020 6700 eller bruge kontaktformularen øverst på siden.

Vi er også behjælpelige inden for: Board ServicesExecutive Search, Outplacement samt Management Performance.

Vi efterlever fuldt ud kravene i GDPR, og du kan læse mere om dette i Unique Human Capital’s ”Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger” her.

Unique Human Capital er medlem af Search Danmark – Brancheforeningen for Executive Search og search & selection virksomheder, som sikrer kvalitet og tryghed for kunderne.

 


 

Respekteret rekrutteringsbureau

Som rekrutteringsbureau er vores primære mission at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi ved at levere kvalificerede løsninger inden for menneskelig kapital, blandt andet rekruttering af medarbejdere.

Unique Human Capital er et respekteret rekrutteringsbureau, der leverer rådgivningsydelser og kvalitetssupervision inden for Executive Search, Board Search, Search & Selection, Outplacement samt Management Performance. Vi rådgiver vores kunder på baggrund af egne ledelses- og kvalitetsmæssige erfaringer fra dansk og internationalt erhvervsliv.

Kvalitet, kompetence og troværdighed er drivkraften i alt hvad vi foretager os i forhold til kunder, samarbejdspartnere og kandidater – det er nøgleord som alle konsulenter opererer med i hele processen – hvilket er en absolut nødvendighed som respekteret rekrutteringsbureau og når man laver rekruttering af medarbejdere. Alle vores konsulenter har et stærkt netværk inden for de brancher vi opererer mest inden for. Som rekrutteringsbureau har vi et stort kendskab til og viden om hvad der rører sig inden for den finansielle sektor, Life Science, Industri, Bygge & Anlæg, Transport & Logistik, Retail, FMCG og Professionelle Services.

I et rekrutteringsbureau er det afgørende at kunden kan føle sig i trygge hænder og at konsulenterne har et indgående kendskab og viden omkring, hvad der virker i hvilke processer, og har den nødvendige og rigtige kunde- og kandidatkontakt. Det har alle konsulenter i rekrutteringsbureauet Unique Human Capital. Vi bemander altid en kunde med et team af 2-3 konsulenter og nogle researchere der har et indgående og specifikt kendskab til og erfaring med opgaveløsning inden for den specifikke branche.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer; er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til ”short time to fill” & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter rekrutteringer af medarbejdere.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående og få viden omkring hvordan vi som rekrutteringsbureau kan løse opgaver for Jer!

Som rekrutteringsbureau er vi nordisk partner i det globale executive search netværk Penrhyn International, og vi er medlem af den danske brancheforening Search Danmark, som gør at kunden kan være sikker på en høj kvalitet og sikker proces fra start til slut.

Derudover er vi som rekrutteringsbureau stolte af at være medlem af kommunikations og konsulentkoncernen First Chair Group, som tæller reklamebureauet Envision, PR-bureauet Harbinger, det digitale bureau Gorm Agency, konsulentvirksomheden A2 og eventbureauet Rodkjær Events.

Vi ser frem til at hjælpe Jeres virksomhed, med rekruttering af medarbejdere.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik