Følg os på
Transport og Logistik

Transport og logistik branchen forandrer sig til stadighed

I Danmark har transport og logistik lange og stolte traditioner. Traditioner og former som med nutidens behov og pres på agile løsninger, kræver at virksomhederne arbejder lean og med et stort fokus på omkostningsoptimering.

Der stilles i langt højere grad krav fra markedet om hurtig levering, hvor omkostningen for transport og logistikhåndteringen er en stor medvirkende årsag til, om man er konkurrencedygtig eller ej.

Derfor er selv det lange decimal afgørende for om man er en succes. Forståelse for digital disruption – big data, bliver derfor en større og større del af den profil, som mange virksomheder går efter. Det er afgørende at være på forkant med udviklingen inden for transport og logistik.

De små optimeringer og ændringer i løsninger får ofte afgørende betydning, hvor en branche med store tonnager og mange håndteringer er kendetegnende.

Transport og Logistik branchen efterspørger teoretisk ballast

Vi oplever derfor oftere og oftere at branchen efterspørger flere kandidater med en akademisk baggrund og ballast, og som i nogle tilfælde har teorien på plads i forhold til de mange nationale og internationale projekter, der i dag også kendetegner branchen.

Branchen har sjældent en afgrænset geografi, hvorfor vores evne til at searche internationalt kan betyde det helt rigtige match, på den ønskede internationale profil.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til  ‘short time to fill’ & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter en rekruttering.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående!

Læs mere om Executive Search her og Search and Selection her. 

 

Transport og Logistik | UHC

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik