Følg os på
Director / Senior Manager – Audit

Her er muligheden for ambitiøs, forretningsorienteret profil på vej mod partnerniveau  

Har du ambitiøse mål for din karriere rettet mod partnerniveauet og med vægt på de forretningsskabende aktiviteter? Så er her en perfekt mulighed hos landets hurtigst voksende konsulent- og revisionsvirksomhed. Du får stor mulighed for selvstændigt at skabe jobbet og dine succeser, hvor vi tænker, at du bruger halvdelen af din tid på at skabe tilfredse og nye kunder, så du eksempelvis udvikler dig til at kunne tage et markedsansvar i KPMG.   

Du bliver ansvarlig for en halv kundeportefølje og får herudover et markedsorienteret ansvar for at skabe en række salgsaktiviteter. I takt med at du får skabt nye kunder, kan der organiseres et bagland, der kan tage over på nye kunder, så du fortsat kan fokusere på markeds- og forretningsudvikling. Du vil indgå i et velfungerende tværorganisatorisk samarbejde, hvor kontinuerlig sparring med kompetencerne i specialområder og Advisory vil være en naturlig del af arbejdsdagen. Endvidere har du rig mulighed for at præge og etablere flere fælles salgs- og kundeaktiviteter mellem områderne.

Med reference til Managing Partner i Aarhus bliver du en del af en ung og dynamisk ledergruppe og deltager i ledergruppemøder én gang om måneden.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Udarbejde en handlingsplan for regionens og egne salgsaktiviteter.
  • Direkte kundekontakt og selvstændigt ansvar for en halv kundeportefølje – Sammensætning af kunder og opgaver sker med baggrund i kandidatens ønsker og kvalifikationer og under hensyntagen til evt. karriereønsker. Porteføljen kan bestå af store danske og/eller internationale virksomheder.
  • Opbygning og skabelse af tætte kunderelationer
  • Tæt samarbejde og rådgivning af vigtige beslutningstagere hos kunderne
  • Udarbejdelse af årsregnskaber, årsrapporter og gennemførelse af revision
  • Udarbejdelse af årsbudgetter og sikre regnskabsmæssig assistance over for kunderne
  • Faglig sparring med kolleger lokalt, nationalt og internationalt
  • Ansvar for coaching af medarbejdere 

Din baggrund – du har en både bred og dyb faglig erfaring som økonomisk virksomhedsrådgiver. Endvidere har du en vis kompetence inden for systematisk salg, og gerne med ansvar for at etablere eksterne kundearrangementer. Du er forretningsorienteret og trives med at agere rådgiver og sparringspartner for dine kunder, og har naturligvis et godt netværk i områdets erhvervsliv. 

Du har en relevant uddannelse som cand.merc.aud., meget gerne udbygget med en statsautorisation.

Som person er du klar til at gå foran og sætte standarden som økonomisk rådgiver for store/internationale potentielle og bestående kunder. Du er fagligt velfunderet, udadvendt og dygtig til at kommunikere, såvel internt som eksternt. Du er ansvarsbevidst, målrettet og engageret med lyst til at dygtiggøre dig og medvirke til at udvikle og løfte KPMG’s samlede kompetencer.

KPMG tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode, personlige, faglige og ledelsesmæssige udviklingsmuligheder for den rette. Som nævnt er der mulighed for at komme på partnerniveau i stillingen. Herudover er der mange nationale som internationale muligheder i KPMG, som er i god forretningsmæssig og organisatorisk vækst.

Arbejdssted: Aarhus

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Tina Brun, Unique Human Capital, på M: +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik