Følg os på
Vedvarende energi

Skiftet i energiløsninger

Unique Human Capital følger udviklingen af energiindustrien tæt. Klimaforandringerne og den globale opvarmning har skubbet energiindustrien i Danmark i retningen af at finde nye grønne alternativer til energikilder. På globalt plan orienterer energiindustrien sig i retningen hen mod vandkraft, vindenergi, biomasse og biogas, som er blandt nogle af løsningerne på en grøn og bæredygtig energikilde.

Nye energiformer kræver ny viden og nye kompetencer

Hver dag skabes der nye arbejdspladser indenfor energibranchen – som følge af skiftet fra fossile energikilder til grønne energikilder. Nye energiformer kræver ny viden, og det kan være svært for virksomheder at omstille sig, og at finde specialister med branchespecifik viden. Hos Unique Human Capital har vi over 10 års erfaring og succes med at finde specialister og ledere til virksomheder med grønne energiløsninger – herunder primært med fokus på vandkraft, vindenergi og biogas.

Vi rekrutterer specialister og ledere fra verdens største udbydere af biogas og vindenergi

Hos Unique Human Capital har vi et kvalificeret team af konsulenter med omfattende branchespecifik viden indenfor energiindustrien. Vores viden er til stor gavn for virksomheder i energibranchen, og vi er kendt for at levere lovende kandidater gennem vores Executive Search og Search and Selection proces. Hos Unique Human Capital har vi erfaring med at rekruttere specialister fra ind- og udland til energibranchen.

Vores rekrutteringsproces er veldokumenteret og gennem vores tre afdelinger i København, Aalborg & Aarhus, kan vi finde kvalificerede kandidater til virksomheder, der søger efter bestemte færdigheder og kvalifikationer.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik