Følg os på
Construction & Development

Alle aktører i ejendomsbranchen fra udviklere og entreprenører til brugere og investorer oplever forandringer, som udfordrer de traditionelle roller inden for branchen Construction & Development.

Tidligere har branchen bredt været kendetegnet ved at aktørerne har været stærke inden for sit felt – dvs. den kreative og innovative arkitekt, entreprenøren med fokus på bygbarhed og de langsigtede investorer med blikket rettet stift mod langsigtede afkast. Silotænkning levede i bedste velgående. Sådan er verden ikke længere. I dag stilles der krav til bæredygtighed og gennemsigtighed i processer. Også deleøkonomien kommer til at udfordre aktørerne, ligesom den allerede gør i andre industrier. Med andre ord, så er alt i spil og de gamle hæderkronede forretningsmodeller er allerede kraftigt udfordret.

Øget konkurrence, også fra internationale aktører, giver masser af muligheder for de dygtige ledere og specialister i branchen, men kampen om dem er større end nogensinde før – og de ved det og kender deres værd!

Hvor finder vi den rette kandidat med de rette kompetencer inden for Construction & Development

Vores ekspertise inden for denne specifikke branche gør at vi forstår de unikke behov og krav der er, hvilket gør, at vi kan identificere kandidater med de nødvendige erfaringer, kompetencer og uddannelse inden for Construction & Development.

De mange års rådgivning og vejledning inden for branchen har givet os et bredt netværk af både kunder og kandidater, hvor vi har opbygget partnerskaber, som vi kan trække på, når det kommer til at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering. Denne erfaring betyder også, at vi har en forståelse for hvad virksomheder og organisationer i denne branche typisk efterspørger. Vi forstår hele værdikæden og vi er i stand til at give værdifuld sparring til de af vores kunder, der ikke selv dækker hele værdikæden. Samtidig har vi stor ydmyghed og respekt for de stolte traditioner, som også kendetegner de etablerede aktører i markedet.

Med vores specialiserede viden, omfattende netværk og skræddersyede løsninger kan vi effektivt lette rekrutteringsprocessen og rådgive virksomheder inden for Construction & Development. Har din virksomhed brug for hjælp til rekruttering? Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik