Følg os på
Hvordan gør vi konsulentbranchen grønnere
3. November, 2022

 

Hos Unique Human Capital gør vi os mange tanker vedr. bæredygtighed, og hvordan vi som virksomhed kan tænke det ind i forskellige aspekter.

Vi har derfor valgt at indgå et samarbejde med Plantepakken, så vores lykønskningsgave til vores rekrutterede kandidater bliver mere bæredygtig fremadrettet.

I stedet for at sende den traditionelle æske chokolade eller blomsterbuket, sender vi nu en rigtig flot grøn plante, som pynter fint i hjemmet og med rette pleje, vil den vokse og trives – ligesom vi ønsker at se vores rekrutterede kandidater vokse og trives i deres nye stilling.

Vi får de grønne gaver leveret af Plantepakken, hvor de udvælger planter, som er flotte, spændende og nemme at holde. Det er en bæredygtig gave, som bliver ved med at trives modsat en blomsterbuket. En potteplante binder CO2 fra start, og den kan nydes i mange år, hvis man passer den godt.

Vi glæder os til samarbejdet med Plantepakken, så vi sammen kan gøre verden grønnere ?

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy