Følg os på
Family Offices

Family Offices omfavner hele familien og balancerer ønsker på tværs af generationer

Antallet af Family Offices fortsætter med at voksne jævnt, og der er ingen indikationer på, at denne vækst vil aftage i de kommende år. Flere og flere velhavende familier har brug for uafhængig rådgivning, som er tilpasset netop deres behov og ønsker – dette er præcis det, et Family Office kan tilbyde.

Det overordnede formål med et Family Office er at forvalte familiens eller individets formue. Gennem bl.a. formueforvaltning, investeringsrådgivning, juridisk bistand, ejendomsforvaltning og administrative opgaver kan familiens komplekse behov og ønsker blive imødekommet.

Det er dog ikke kun nødvendigvis familiens formue, som Family Office har ansvar for. Hvert Family Office er unikt i sin struktur og funktion, hvilket betyder at det kan være forskelligt hvad behovene er i de enkelte Family Offices. Mange er, som nævnt tidligere, primært fokuseret på formueforvaltning, mens andre har et bredere fokus, med et større medarbejderstab, der bl.a. tager sig af alt fra familiens daglige behov som rejser, events og husholdning til udviklingen af næste generation, filantropi, kommunikation og udvikling af formue.

Løsninger der er skræddersyet familiens behov

At skabe et stærkt, solidt fundament er essentielt for at drive et Family Office. Når vores konsulenter og researchere skal løse opgaver for vores kunder i Family Office, er det med fokus på at opfylde de ønsker og krav som de har. Medarbejderne, som skal rekrutteres til disse organisationer, skal ikke kun opfylde de professionelle krav, men også de personlige værdier, som passer ind i familiens ønsker og ambitioner. Derfor sætter vi tid af til at forstå familiens værdier og behov, så vi kan finde de rette talenter.

Hos Unique Human Capital kan vi tilbyde skræddersyet rådgivning til jeres Family Office. Vi har erfaring med rekruttering i forskellige funktioner i et Family Office. Vores konsulenter har et stort netværk og kendskab til branchen, som gør at vi kan finde netop de talenter i mangler.

Mangler du de rette talenter til dit Family Office? Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale og få en skræddersyet rådgivning og sparring, så vi sammen kan forme din virksomheds fremtid med de rette talenter.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik