Følg os på
CFO

Til en af branchens førende virksomheder søger vi en CFO og strategisk sparringspartner

 

Vil du være en af de drivende kræfter bag ledelsen af en større koncern?

Virksomheden er markedsledende inden for sin branche, og er veldrevet med et solidt ejerskab.
Som CFO har du det samlede ansvar for koncernens økonomi, og fungerer som tæt strategisk sparringspartner for CEO og den øverste ledelse omkring drift og udvikling samt eksekvering af strategien.

Du får ansvar for en større organisation med ledelse af ledere og indirekte ledelse af medarbejdere i en række funktioner. Det forventes, at du som CFO kan bidrage til at skabe mærkbar vækst og optimering generelt, og tillige modernisere og effektivisere økonomifunktionen i forhold til fremtidens krav. Som CFO bliver du ansvarlig for drift af økonomiafdelingens ansvarsområder men også for at deltage i diverse transformationer og projekter, M&A aktiviteter og ad hoc-opgaver.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Central, strategisk sparringspartner for forretningen, direktionen og bestyrelsen
  • Bidrage positivt til en kulturel organisatorisk transformation
  • Deltage i automatiseringsaktiviteter i forbindelse med processer og procedurer
  • Ansvarlig for drift af Økonomiafdelingens underafdelinger og stabsfunktioner
  • Bistå med økonomiske nøgletal for den øvrige organisation og datterselskaber

Din baggrund er solid og bredt funderet. Du har erfaring fra lignende stillinger som CFO, hvor du har haft et ansvar som øverste leder for en større afdeling, og samtidig bidraget til udvikling af forretningen som strategisk sparringspartner for CEO og bestyrelse. Du har erfaring med at arbejde op mod en koncern, gerne internationalt, ligesom du har drevet forandringer og haft ansvar for egne projekter ved siden af den daglige drift, fx M&A, større forandringsopgaver, implementering af nye systemer etc. Derudover har du erfaring med udvikling og effektivisering af økonomifunktionen, herunder digitalisering og automatisering.

Du har en relevant økonomisk kandidatuddannelse, gerne suppleret med en kommerciel, forretningsorienteret uddannelse, fx MBA.

Som person har du stærke analytiske evner, kommunikerer ubesværet på alle niveauer, også på koncernsproget engelsk, og eksekverer på de opgaver, du stilles over for. Samtidig trives du i lederrollen med en nærværende, motiverende, og tilgængelig ledelsesstil, ligesom du motiveres af at drive forandringer og udvikling gennem dine ledere og medarbejdere.

For den rette kandidat vil der være mulighed for stor faglig og personlig udvikling og for at sætte sit præg på økonomifunktionen og på en i øvrigt succesfuld organisation.

Rejsedage: 10-15 rejsedage årligt, nationalt såvel som internationalt.

Arbejdssted: Fyn/Trekantområdet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Caroline Krüger på E: cak@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik