Følg os på
Senior Key Account Manager & Team Lead DK

Bliv en del af en solid og kompetent aktør i elbranchen

 

Som Senior Key Account Manager hos Entelios bliver du en del af den nordiske salgsorganisation og ansvarlig for at udvikle det danske marked, som rummer et stort potentiale og forventes at vokse de kommende år. Entelios er rådgiver og udbyder af innovative og vedvarende energiløsninger samt forvaltningskoncepter, der bidrager til at reducere strømforbrug og omkostninger. Entelios er ledende på det nordiske marked inden for ”fremtidens energitjenester”, herunder blandt andet fleksibilitetsmarkedet, energilagring, batteri og solceller.

 Du vil i rollen som Senior Key Account Manager rådgive kunder om energiløsninger, der er gavnlige i forhold til at optimere omkostningerne samt forbedre bæredygtighed og grønne energiløsninger. Løsningerne er typisk baseret på at definere et ideelt kundespecifikt setup, implementere løsningen og derefter drive den som en løbende, ongoing service. Kundesegmentet består både af energiforbrugere samt energiproducenter og er typisk komplekse eller større organisationer og virksomheder inden for såvel det private som offentlige segment.

Med reference til Head of Key Account Management, Nordic bliver du ansvarlig for det danske salgsteam, som skal identificere, opsøge og opbygge nye kunder på det danske BtB-marked i form af at opbygge relationer og generelt øge kendskabet til Entelios. Du vil fokusere på at etablere egen kundeportefølje, pleje forretningsrelationer til de eksisterende kunder med rådgivning og mersalg samt proaktivt bidrage til, at den kommercielle afdeling opnår sine fælles mål gennem egne salg og resultater.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Etablere egen kundeportefølje, der passer til Entelios’ værdisæt
  • Pleje forretningsrelationen til de eksisterende kunder med rådgivning og salg af nye løsninger og koncepter fra Entelios’ brede serviceportefølje
  • Team lead for den danske salgsorganisation
  • Proaktivt bidrage til, at den kommercielle afdeling opnår sine fælles mål
  • Drive udviklingsprojekter i KAM-afdelingen, der skal bidrage til bedre kommunikation og mere effektive salgsprocesser
  • Støtte og coache kolleger i KAM-organisationen i kundemøder og i udarbejdelse af forretningsforslag, udbud og opfølgning på leverancer

Din baggrund omfatter formentlig minimum 8 års erfaring med BtB relations- og løsningssalg til sektorer som forarbejdningsindustrien, IT og telekommunikation, produktion, finans eller professionel service, og gerne den offentlige sektor. Du har solid erfaring med relationsopbygning og opbygning af langsigtet samarbejde med kunder, og du trives i internationale og vidensbaserede miljøer. Du drives af at levere gode kundeoplevelser med tanke på virksomhedens værdier samt gennem professionel og tillidsfuld kommunikation. Erfaring fra energibranchen er en klar fordel.

Du har en lang eller mellemlang uddannelse, for eksempel cand.merc., HD-A, inden for finans eller lignende. Dog vægter salgs-/rådgivnings-/brancheerfaring og veldokumenterede resultater højere end din formelle uddannelse.

Som person er du opsøgende, ambitiøs, proaktiv og en kommunikativ holdspiller, som trives i en opbyggende og initierende salgsrolle. Du er et positivt og løsningsorienteret menneske og har naturligt en interesse for bæredygtig energiudvikling.

Entelios tilbyder en rolle, hvor du får mulighed for at sætte præg på forretningsudviklingen og kundetilgangen samt udviklingen af kulturen i det danske setup. Der er i øvrigt en stærk kultur og samarbejde på tværs af Skandinavien, og organisationen indeholder et stort potentiale for personlig og faglig udvikling.

Rejsedage: Der vil typisk være en-dags-rejseaktivitet i Danmark i forbindelse med kundebesøg samt lejlighedsvist besøg til lokationerne i Norge og Sverige i forbindelse med internt samarbejde.

Arbejdssted: Danmark.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Lotte Kaldahl Krusaa E: lok@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik