Følg os på
Statsautoriseret revisor

Hos Agri Nord vil du blive en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning – med særligt fokus på landbrugssektoren. Du vil arbejde med nogle af branchens største og mest interessante kunder som en vigtig og strategisk rådgiver. Internt vil du blive fagleder på dit felt og en værdifuld sparringspartner for dine kolleger.

Med virke i afdelingen Økonomi og Virksomhedsledelse bliver dine kolleger et stærkt team af revisorer og assistenter, der yder regnskabs- og skattemæssig rådgivning og assistance til landbrugssektoren Du bliver en del af teamet i Hobro, der i sommeren 2020 flytter til et nyt domicil ved indfaldsvejen fra motorvejen. Dine opgaver omfatter primært regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer og generationsskifte.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Direkte kundekontakt og selvstændigt ansvar for en kundeportefølje. Kunder er forholdsvist komplekse store og mellemstore landbrug i regionen.
  • Fagansvarlig for generations-/ejerskifte, omstruktureringer og selskabsdannelse
  • Ansvar for den direkte, proaktive og forretningsorienterede kontakt til kunderne, herunder selvstændigt at tage ansvar for at yde faglig rådgivning og service tilpasset kundens behov
  • Tæt samarbejde og rådgivning af vigtige beslutningstagere hos kunderne
  • Udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter samt sikring af regnskabsmæssig assistance over for kunderne

Din baggrund er funderet i revisionsbranchen. Du er statsautoriseret og har minimum 10 års erfaring. Du arbejder selvstændigt og varetager, eller har tidligere varetaget, egen kundeportefølje. De vigtigste kvalifikationer i forhold til denne stilling er din interesse for regnskab og rådgivning og din erfaring i at arbejde med omstruktureringer og generationsskifte. Det er ikke et krav at have arbejdet med landbrugssektoren tidligere.

Du trives som fagspecialist og deler gerne din viden. Du har et vist servicegen og er en dygtig rådgiver om faktuelle og strategiske forhold. Du lægger sandsynligvis vægt på at kunne agere selvstændigt, professionelt og ansvarsbevidst i et miljø med frie rammer.

Du har relevant regnskabsmæssig uddannelse inden for revision og er statsautoriseret revisor.

Som person sætter du høje standarder for dit arbejde og tager det som en selvfølge, at kvaliteten altid er i orden. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler, og du arbejder struktureret med et godt overblik. Du er en imødekommende og proaktiv kollega, som vægter et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

Agri Nord tilbyder en stilling, hvor faglighed, ordentlighed og troværdighed danner rammerne om virksomheden, og hvor der samtidigt er god balance i work-life forholdet. Virksomheden rummer fine muligheder for at udvikle sig i jobbet samt inden for organisationen generelt.

Rejsedage: Begrænset, dog skal der påregnes dage ude hos kunderne.

Arbejdssted: Hobro

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby på M +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik