Følg os på
Statsautoriseret Revisor

Med lyst til at gå helt tæt på kunderådgivning!

 

Til ADVOSION er vi på udkig efter en passioneret og erfaren statsautoriseret revisor, der ikke kun ønsker at arbejde med tal, men også brænder for at skabe reelle forandringer og strategiske løsninger for deres kunder.

Som statsautoriseret revisor hos ADVOSION bliver du ansvarlig for en portefølje af eksisterende kunder i det øvre SMV-segment, hvor du vil få mulighed for at udfordre status quo og sætte dit præg på deres forretning. Du har ansvaret for at levere høj kvalitet på samtlige opgaver. Fra klassiske revisionsopgaver til komplekse generationsskifter, værdiansættelser og due diligence kombineret med rådgivning af højeste kaliber – hos ADVOSION får du muligheden for at udforske hele paletten af revisionsmæssige udfordringer og skabe værdi på alle niveauer.

Revision, regnskab og rådgivning er kerneydelser hos ADVOSION. I tæt dialog med kunder, og med anvendelse af moderne revisionsprogrammer, udfører ADVOSION en effektiv full-service revision på et højt kvalitetsniveau, herunder:

Regnskab og revision
ADVOSION tilbyder opstilling af regnskab, revision heraf, bogføring, momsopgørelse, lønadministration, regnskabsrapportering og budgetopfølgning.

Skat, moms og afgifter
ADVOSION er specialister i rådgivning om personskat, selskabsskat, generationsskifte og omstrukturering m.m.

Finansiering
ADVOSION rådgiver om såvel opstart som køb af virksomhed, investering, udvikling og drift, herunder rådgivning om finansieringsstruktur, udarbejdelse af oplæg til finansieringskilder eller investorer og bistår ved forhandlinger.

Køb og salg af virksomhed
ADVOSION bistår ved udarbejdelse af præsentationsmateriale, værdiansættelse, forhandlinger, due diligence, udarbejdelse af kontraktgrundlag, gennemførelse og opfølgning.

​​Ledelsesrådgivning
ADVOSION er virksomhedens naturlige sparringspartner og rådgiver inden for økonomi, finansiering, budgettering, omstrukturering, strategi og drift.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Direkte kundekontakt og selvstændigt ansvar for en kundeportefølje. Kunderne er fortrinsvist SMV-kunder
  • Fagansvarlig for generations-/ejerskifte, omstruktureringer og selskabsdannelse
  • Ansvar for den direkte, proaktive og forretningsorienterede kontakt til kunderne, herunder selvstændigt at tage ansvar for at yde faglig rådgivning og service tilpasset kundens behov
  • Tæt samarbejde med og rådgivning af vigtige beslutningstagere hos kunderne
  • Udarbejdelse af årsregnskaber, årsrapporter og gennemførelse af revision
  • Udarbejdelse af årsbudgetter og sikring af regnskabsmæssig assistance over for kunderne

Du har en mangeårig erfaring fra regnskabs- og revisionsfaget kombineret med en overbygning som statsautoriseret revisor. I kraft af din solide teoretisk tyngde og praktiske erfaring fra revisionsfaget, kan du dokumentere gode resultater såvel som relationer.

Derudover har du interesse for regnskab og rådgivning samt erfaring med at arbejde med faget i en bred sammenhæng. Din kommunikation med kunder er præget af imødekommenhed, nysgerrighed og tyngde i faglighed, ligesom du kan begå dig godt på alle niveauer i en organisation og møde andre i øjenhøjde.

Som person er du klar til at gå foran og sætte høje standarder som økonomisk rådgiver for ADVOSIONs kunder. Du er fagligt velfunderet, nærværende og dygtig til at kommunikere såvel internt som eksternt. Andre vil sige om dig, at du er ansvarsbevidst, målrettet og engageret i at skabe langvarige og udviklende relationer med kunder såvel som kolleger.

ADVOSION tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder for den rette person. ADVOSION er kendetegnet ved, at der er højt til loftet og stort rum for indflydelse for den enkelte medarbejder. For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for medejerskab.

Arbejdssted: Skanderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Josephine Haslund, på M: +45 28 29 37 28. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik