Følg os på
Life Science & Healthcare

Life Science & Healthcare er en kompleks industri i rivende udvikling med nye innovative teknologier der gør det muligt at gå til markedet med nye ydelser og produkter. Der er ifølge interesseorganisationen LIF, sket en stor udvikling af vareprodukter inden for Life Science & Healthcare, da disse er fordoblet siden 2009.

Den øgede globalisering gør Life Science & Healthcare til et kæmpe marked, hvilket er mærkbart inden for rekrutteringsområdet. Det er dog en sektor der er underlagt stærk offentlig regulering, og det er en absolut nødvendighed at have den rette kendskab til markedet, for at navigere i rekrutteringen af ledere og specialister til industrien.

”Branchen oplever stigende behov for specialister, faglige ledere og dygtige forskere, og der er de senere år opstået en stærkt øget konkurrence på tværs i hele sektoren. Det er sværere at rekruttere, og der er behov for hjælp til at identificere de rette kandidater i det tempo, der er behov for i virksomhederne. Derfor ser vi en stigende efterspørgsel fra Life Science & Healthcare virksomheder, som har brug for vores support, til rekruttering af nye medarbejdere. Vi har en omfattende og veldokumenteret erfaring i netop medico- og life science, hvilket gør at vores konsulenter og searchere har kompetencerne til at finde netop de talenter, som virksomhederne har brug for”, udtaler CEO Jørn Duhn, Unique Human Capital.

Høj produktivitet, teknologisk fremdrift og stort globalt vækstpotentiale

Life Science & Healthcare har dobbelt så høj produktivitet som de øvrige industriområder. Der ligger derfor et stort potentiale i at være innovativ i den teknologiske udvikling, så man bliver en del af det globale vækstpotentiale og den store danske eksport af produkter der er inden for Life Science & Healthcare.

Branchen oplever også en stærk konkurrence på markedet – det handler om at komme først til markedet med nye produkter, inden for lægemidler, teknologi og medico udstyr.

”Life Science & Healthcare branchen i Danmark spiller, med lægemidler som største eksport emne, en afgørende rolle i den nationale økonomi og har et betydeligt potentiale for fremtidig vækst og udvikling. Det er en branche præget af intens forskning, innovation, høj produktivitet og bæredygtig praksis – og er baseret på førsteklasses sundhedsforskning, avanceret teknologisk ekspertise, kompetente medarbejdere samt en stærk vilje til investering. Life Science & Healthcare branchen er således en afgørende byggesten i den danske samfundsøkonomi” (kilde: Erhvervsministeriet), forklarer Associate Partner Karin Garre, Unique Human Capital.

Sådan hjælper vi vores kunder

Når det kommer til rekruttering inden for Life Science & Healthcare, kan vores dygtige konsulenter bistå med deres viden og erfaring inden for de ledelsesmæssige kompetencer, der er nødvendige at besidde for at opnå en målrettet indsats i vækststrategien inden for Life Science & Healthcare området – både i Danmark og internationalt. Vores konsulenter ved hvad der rør sig inden for pharma og biotek rent organisatorisk, og de har en stor indsigt i og forståelse inden for den organisatoriske strategi for biotek i vækst.

Vi har flere store kunder inden for dette område og vores konsulenter har den nødvendige erfaring og viden der skal til, for at opnå det helt rette match mellem kandidat og virksomhed. Vi kender til benchmark og lønniveauer, og vi er altid fleksible inden for vores ydelser, så vi sammen kan løse det behov, der er aktuelt for jer.

Vi kan bidrage med Executive Search og Search, så jeres virksomhed er klar til at opnå det store vækstpotentiale der ligger forude. Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med at finde talenter inden for Life Science & Healthcare.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik