Følg os på
Medlemskaber

Hos Unique Human Capital er vi stolte af at være en del af førende partnerskaber, der danner et stærkere fundament for vores arbejde med at levere kompromisløs kvalitet inden for Board Search, Executive Search og Search.

 

Unique Human Capital er medlem af AIMS International – en global organisation med lokale rødder. Siden stiftelsen i 1992 er organisationen vokset til at dække over 50 globale markeder. Organisationen har udviklet en solid gruppekultur og processer, som bygger på diversitet og best practices og samtidig har fokus på de enkelte markeders specifikke behov. AIMS International er medlem af the Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC), der sætter de højeste standarder for Executive Search og ledelsesrådgivning. Læs mere om AIMS international her.

 

 

Samtidig er vi en del af First Chair Group, der består af web- og reklamebureauet GORM x ENVISION, management- og konsulentvirksomheden A-2, eventbureauet Rodkjær Event samt analyse- og konsulentvirksomheden Pluss Leadership. Læs mere om FCG her.

 

 

 

Unique Human Capital støtter Professional Women of Colour ved at afholde kurser, hvor vi underviser i kunsten at skrive det gode CV. Vores dygtige konsulenter er med til at skabe transparens i en ansøgning og hjælper ProWocs medlemmer med at øge deres professionelle ambitioner. Læs mere om ProWoc her.

 

 

 

Vi er ligeledes stolte af at være blevet optaget i fællesskabet UN Global Compact, som er verdens største forenede bæredygtighedsinitiativ inden for menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og anti-korruption. Læs mere om UN Global Compact her.

 

 

 

 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik