Følg os på
Medlemskaber

Vi leverer udelukkende Executive Search & Search and Selection i kompromisløs kvalitet, og vi er derfor glade for at kunne fremvise vores tilknytning til følgende:

 

FCG - Unique Human Capital

  • Unique Human Capital er med i First Chair Group, som er en gruppe bestående af selvstændige konsulentvirksomheder med komplimentære forretningsområder.

Vores søskende er reklamebureaet Envision, webbureauet Gorm Agency, PR-bureauet Harbinger, managementkonsulent-virksomheden A-2, rådgivningsvirksomheden FCG Global Goals, analyse- og konsulentvirksomheden Pluss Leadership, konsulentvirksomheden FCG Consulting samt eventbureauet Rodkjær Event.

  • Unique Human Capital støtter gigtforeningen i deres arbejde for at fremme et bedre liv for mennesker med gigt.

Flere end 700.000 danskere har en gigtdiagnose og gigt er den hyppigste årsag til langtidssygemeldinger. Gigtforeningen er en af de største patientforeninger i Danmark og forskning i gigt er en af de vigtigste indsatser til bedre behandling samt forebyggelse af gigt. Gigtforeningen støtter bl.a. dansk gigtforskning med omkring 15 mio. kr. årligt. Du kan læse mere om Gigtforeningen og deres arbejde her.

 

  • Unique Human Capital støtter Professionel Women of Colour ved at afholde kurser, hvor vi underviser i kunsten at skrive det gode CV. Vores dygtige konsulenter er med til at skabe transparens i en ansøgning og hjælper Prowocs medlemmer på vej.

 

 

 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik