Følg os på
Medlemskaber

Vi leverer udelukkende Executive Search & Search and Selection i kompromisløs kvalitet, og vi er derfor glade for at kunne fremvise vores tilknytning til følgende:

FCG - Unique Human Capital

Unique Human Capital er med i First Chair Group, som er en gruppe bestående af selvstændige konsulentvirksomheder med komplimentære forretningsområder.

Vores søskende er reklamebureaet Envision, Webbureauet Gorm Agency, PR-bureauet Harbinger, Managementkonsulent-virksomheden A-2, rådgivningsvirksomheden FCG Global Goals samt Eventbureauet Rodkjær Event.

Penrhyn International - Unique Human Capital

Vi er stolte af at være en udvalgt partner i det globale netværk Penrhyn International. Penrhyn International er grundlagt i 1979 og er et af verdens største, internationale netværk af uafhængige Executive Search virksomheder.

Alle Penrhyns partnere tilbyder indgående og professionel viden om markederne og deres konkurrerende miljøer. Vi kender de seneste tendenser og er tæt forbundet med de relevante kandidatgrupper. Penrhyn International har 45 kontorer fordelt i 23 lande.

Search Danmark - Unique Human Capital

Unique Human Capital er en aktiv deltager i Search DanmarkMorten Andersen, COO hos Unique Human Capital, har været med i stiftelsen af foreningen og er i dag bestyrelsesformand.

Search Danmark er brancheforeningen for danske Executive Search og Search & Selection virksomheder. Det er Search Danmarks ambition at sikre en højere kvalitet for kunderne, skabe et etisk kodex og udvikle en autorisationsordning for medlemsvirksomhederne. Search Danmarks målsætning som brancheforening er at skabe overblik og tryghed omkring både kvalitet, proces og løsninger hos kunderne. Da det i høj grad er en tillidssag at købe rekrutteringsrådgivning eksternt.

Det er Search Danmarks vision at være foreningen, der forholder sig professionelt til rekruttering på specialist- og ledelsesniveau. De arbejder for at opkvalificere medlemmerne gennem inspiration og viden til kvalitets- og forretningsudvikling.

 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik