Følg os på
Om Unique Human Capital

Respekteret rekrutteringsbureau

Som rekrutteringsbureau er det vores primære mission at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi ved at levere kvalificerede løsninger inden for menneskelig kapital, blandt andet rekruttering af medarbejdere.

Unique Human Capital er et respekteret rekrutteringsbureau, der leverer rådgivningsydelser og kvalitetssupervision inden for Executive Search, Board Search, Search & Selection, Outplacement samt Management Performance. Vi rådgiver vores kunder på baggrund af egne ledelses- og kvalitetsmæssige erfaringer fra dansk og internationalt erhvervsliv.

Kvalitet, kompetence og troværdighed er drivkraften i alt hvad vi foretager os i forhold til kunder, samarbejdspartnere og kandidater – det er nøgleord som alle konsulenter opererer med i hele processen – hvilket er en absolut nødvendighed som respekteret rekrutteringsbureau og når man laver rekruttering af medarbejdere. Alle vores konsulenter har et stærkt netværk inden for de brancher vi opererer mest inden for. Som rekrutteringsbureau har vi et stort kendskab til og viden om hvad der rører sig inden for den finansielle sektor, Life Science, Industri, Bygge & Anlæg, Transport & Logistik, Retail, FMCG, Professionelle Services og Vedvarende energi.

I et rekrutteringsbureau er det afgørende at kunden kan føle sig i trygge hænder og at konsulenterne har et indgående kendskab og viden omkring, hvad der virker i hvilke processer, og har den nødvendige og rigtige kunde- og kandidatkontakt. Det har alle konsulenter i rekrutteringsbureauet Unique Human Capital. Vi bemander altid en kunde med et team af 2-3 konsulenter og nogle researchere der har et indgående og specifikt kendskab til og erfaring med opgaveløsning inden for den specifikke branche.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer; er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til ”short time to fill” & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter rekrutteringer af medarbejdere.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående og få viden omkring hvordan vi som rekrutteringsbureau kan løse opgaver for Jer!

Som rekrutteringsbureau er vi nordisk partner i det globale executive search netværk Penrhyn International, og vi er medlem af den danske brancheforening Search Danmark, som gør at kunden kan være sikker på en høj kvalitet og sikker proces fra start til slut.

Derudover er vi som rekrutteringsbureau stolte af at være medlem af kommunikations og konsulentkoncernen First Chair Group, som tæller reklamebureauet Envision, PR-bureauet Harbinger, det digitale bureau Gorm Agency, konsulentvirksomheden A2 og eventbureauet Rodkjær Events.

Vi ser frem til at hjælpe Jeres virksomhed, med rekruttering af medarbejdere.


Vision

  • Unique Human Capital er det mest respekterede danske konsulenthus inden for Executive Search. Search & Selection, Outplacement, Assesment og Talent Management.

Mission

  • Vores kunder respekterer os for vores forretningsforståelse og præcision.

Værdier

  • Vi er lige betydningsfulde – men har forskellige roller.
  • Vi er ligeværdige kollegaer og har respekt for hinandens faglige kompetencer. Vi er en enhed, uanset hvem vi samarbejder med. Vi er samarbejds- og præstationsorienterede.
  • Vi glæder os over hinandens succeser og konkurrer ikke med hinanden. Vi vil være de bedste og løfter i flok for bedre resultater. Vi kommunikerer direkte og ærligt.
  • Vi taler med hinanden – ikke om hinanden. Vi tør give og modtage både ris og ros.
  • Vi tror på selvstændighed og ansvarlighed.
  • Vi gør det, vi siger og leverer kvalitet. Vi er initiativrige og proaktive.
Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik