Følg os på
Om Unique Human Capital

Unique Human Capital blev etableret i 2003 og har kontorer i Charlottenlund, Aarhus og Aalborg. Vores primære mission er at skabe værdi for vores kunder gennem kvalificeret tiltrækning og rekruttering af medarbejdere. Vi er 29 dedikerede medarbejdere i Danmark med stærke kompetencer og indgående kendskab til rekrutteringsprocesser og strategier.

Vi leverer rådgivningsydelser og kvalitetssupervision inden for Board Search, Executive Search og Search. Vi rådgiver vores kunder på baggrund af egne ledelses- og kvalitetsmæssige erfaringer fra dansk og internationalt erhvervsliv.

Vores rekrutteringsmetoder og værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til ”short time to fill” og kvalitet. Vi kan dermed også bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse, før eller efter rekrutteringer af medarbejdere.

Vi bemander altid vores kunder i teams af både konsulent, researcher og koordinator som har specifikt kendskab og erfaring med opgaveløsning inden for den specifikke branche. Vi arbejder med velprøvede værktøjer til bedømmelse og udvælgelse af kandidater, samt kvalitetsstyrede processer i kunde- og kandidatkontakt.

Vi stiller altid gerne op til en uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående og få viden om, hvordan vi, som rekrutteringsbureau, kan hjælpe din virksomhed.

Kompromisløs rekruttering og rådgivning

Kvalitet, kompetence og troværdighed er drivkræfterne i alt, hvad vi foretager os i forhold til kunder, samarbejdspartnere og kandidater – det er nøgleord som alle konsulenter opererer med i hele processen.

Vi er en del af kommunikations- og konsulentkoncernen First Chair Group samt AIMS international. Læs mere om vores partnerskaber her.

Vores fem bærende søjler

 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik