Følg os på
Om Unique Human Capital

Et respekteret rekrutteringsbureau

Som rekrutteringsbureau er det vores primære mission at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi ved at levere kvalificerede løsninger inden for menneskelig kapital, blandt andet rekruttering af medarbejdere. Unique Human Capital blev etableret i 2003 med kontorer i København, Aarhus og Aalborg. Vi er pt. 29 medarbejdere i Danmark, der løser opgaver inden for Board Search, Executive Search, Search & Selection samt assessment og outplacement i såvel danske som internationale virksomheder. Unique Human Capital er stiftende medlem af den danske brancheforening Search Danmark og vi har mange års erfaring inden for headhunting & rekruttering af højt kvalificerede kandidater. Vi rekrutterer kandidater til senior- og ledende jobs på tværs af den private og offentlige sektor.

Vi er et respekteret rekrutteringsbureau, der leverer rådgivningsydelser og kvalitetssupervision inden for Executive Search, Board Search, Search & Selection, Outplacement samt Management Performance. Vi rådgiver vores kunder på baggrund af egne ledelses- og kvalitetsmæssige erfaringer fra dansk og internationalt erhvervsliv.

I et rekrutteringsbureau er det afgørende at kunden kan føle sig i trygge hænder og at konsulenterne har et indgående kendskab og viden omkring, hvad der virker i hvilke processer, og har den nødvendige og rigtige kunde- og kandidatkontakt. Det har alle konsulenter i rekrutteringsbureauet Unique Human Capital. Vi bemander altid en kunde med et team af 2-3 konsulenter og nogle researchere der har et indgående og specifikt kendskab til og erfaring med opgaveløsning inden for den specifikke branche. Vi arbejder med velafprøvede værktøjer til bedømmelse og udvælgelse af kandidater samt kvalitetsstyrede processer i kunde- og kandidatkontakt.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer; er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til ”short time to fill” & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter rekrutteringer af medarbejdere.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående og få viden omkring hvordan vi som rekrutteringsbureau kan løse opgaver for Jer!

Kompromisløs rekruttering og rådgivning indenfor menneskelig kapital

Kvalitet, kompetence og troværdighed er drivkraften i alt hvad vi foretager os i forhold til kunder, samarbejdspartnere og kandidater – det er nøgleord som alle konsulenter opererer med i hele processen – hvilket er en absolut nødvendighed som respekteret rekrutteringsbureau og når man laver rekruttering af medarbejdere. Alle vores konsulenter har et stærkt netværk inden for de brancher vi opererer mest inden for. Som rekrutteringsbureau har vi et stort kendskab til og viden om hvad der rører sig indenfor:

Unique Human Capital – en del af FCG 

Som rekrutteringsbureau er vi stolte af at være en del af kommunikations og konsulentkoncernen First Chair Group, som tæller reklamebureauet Envision, det digitale bureau Gorm Agency, managementkonsulent-virksomheden A2, rådgivningsvirksomheden FCG Global Goals, konsulentvirksomheden FCG Consulting, analyse- og managementvirksomheden Pluss Leadership samt eventbureauet Rodkjær Events.

Vi ser frem til at hjælpe Jeres virksomhed, med rekruttering af medarbejdere.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik