Følg os på
Persondatapolitik

Behandling af persondata i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

Har du valgt at modtage vores nyhedsbreve, kan du her læse, hvordan vi behandler persondata i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Hvilke personoplysning behandler vi?
Navn, e-mail adresse, ip-adresse.

Formål
Formålet med behandling af persondata er at kunne sende dig vores nyheder, informationer om vores ydelser og relevante seminarer og møder, og relevante artikler om rekruttering og HR.

Hvor lang tid gemmer vi dine oplysninger?
Vi gemmer oplysningerne, så længe du abonnerer på vores nyhedsbrev. Vælger du at afmelde/opsige nyhedsbrevet, sletter vi alle oplysninger, vi har registreret om dig i forbindelse med vores nyhedsbreve, medmindre vi af lovgivningsmæssige årsager er forpligtet til at gemme oplysninger om dig.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre.

Dine rettigheder
Du har altid ret til at anmode om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, ret til at anmode om at få ajourført dine oplysninger, samt ret til at anmode om at få slettet de oplysninger, vi har om dig.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine persondata, er den rette myndighed datatilsynet. Se: www.datatilsynet.dk

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik