Følg os på
Energy

En branche i bæredygtig forandring

Unique Human Capital følger udviklingen af energiindustrien tæt. Klimaforandringerne og den globale opvarmning har skubbet energiindustrien i Danmark i retningen af at finde nye grønne alternativer til energikilder. På globalt plan orienterer energiindustrien sig i retningen hen mod vandkraft, vindenergi, biomasse og biogas, som er blandt nogle af løsningerne på en grøn og bæredygtig energikilde.

Hver dag skabes der nye arbejdspladser inden for energibranchen – som følge af skiftet fra fossile energikilder til grønne energikilder. Nye energiformer kræver ny viden, og det kan være svært for virksomheder at omstille sig, og at finde specialister med branchespecifik viden. Hos Unique Human Capital har vi over 10 års erfaring og succes med at finde specialister og ledere til virksomheder med grønne energiløsninger – herunder primært med fokus på vandkraft, vindenergi og biogas.

”Energibranchen er branche, som ændrer sig hver uge, hvilket er det, som gør denne branche specielt spændende. Som konsulent inden for denne branche, kan jeg sidde og diskutere kilowatt priser den ene dag med en kunde, og næste dag tale om hvordan vi kan hjælpe med at tiltrække erfarne kommercielle ledere til en startupvirksomhed inden for Hydrogen med en anden kunde, eller hvordan vi finder ledere, når virksomhederne skal udvide deres aktiviteter i udlandet med en helt tredje kunde. Den konstante udvikling og det høje tempo i energibranchen er en stor del af fornøjelsen ved mit arbejde inden for energi. De mange forskellige teknologier og dygtige mennesker, med dyb teknologisk indsigt, er noget af det, som gør denne branche spændende”, udtaler Account Director, Belinda Bramsnæs, Unique Human Capital.

Vi rekrutterer specialister og ledere fra verdens største udbydere af grøn energi

Hos Unique Human Capital har vi et kvalificeret team af konsulenter med omfattende branchespecifik viden indenfor energiindustrien. Vores viden er til stor gavn for virksomheder i energibranchen, og vi er kendt for at levere lovende kandidater gennem vores Executive Search og Search proces.

Vores rekrutteringsproces er veldokumenteret og gennem vores tre afdelinger i København, Aalborg og Aarhus, kan vi finde kvalificerede kandidater til virksomheder, der søger efter bestemte færdigheder og kvalifikationer.

Mangler din virksomheden de rette kandidater inden for energibranchen? Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale, og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med at finde de rette talenter.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik