Følg os på
Professional Services

Professional Services dækker over en bred vifte af erhverv, der tilbyder specialiserede tjenester til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner. Denne branche omfatter alt fra advokater og revisorer til managementkonsulenter, ingeniørfirmaer, marketingbureauer og mange flere. Det som der forener disse forskelligartede faggrupper er, at de leverer ekspertise og rådgivning inden for deres respektive områder for at hjælpe kunder med at opfylde deres behov og opnå deres mål.

Erfaringsbaseret viden inden for Professional Services

Gennem adskillige rekrutteringer i branchen, på såvel executive niveau som på specialistniveau, har vi opbygget stor viden om, hvilke kompetencer der findes hvor inden for Professionelle Services, samt et stærkt netværk inden for branchen.

Vi har derfor også indgående kendskab og erfaringsbaseret viden om hvad, der virker i processer, kunde- og kandidatkontakt, og bemander altid en kunde op med et team konsulenter og researchere, der har specifik erfaring med opgaveløsning inden for professionelle services.

Med vores erfaring og ekspertise inden for Professional Service kan vi tilbyde vores kunder rådgivning og vejledning, så jeres virksomhed er klar til at opnå det store vækstpotentiale der ligger forude. Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med at finde talenter inden for Professional Service.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik