Følg os på
Bestyrelsesformand Jørgen Kjær Jacobsen om rekruttering af bestyrelsesmedlemmer

 

Jørgen Kjær Jacobsen, bestyrelsesformand i de børsnoterede selskaber Roblon A/S og Gabriel Holding A/S og formand for to erhvervsdrivende fonde med underliggende driftskoncerner, giver i det følgende udtryk for, hvor vigtigt faglige kompetencer er, når man rekrutterer bestyrelsesmedlemmer:

“De faglige kompetencer er selvsagt det vigtigste, når der skal rekrutteres nye velkvalificerede bestyrelsesmedlemmer. Jeg har deltaget i mange udvælgelser af bestyrelsesmedlemmer, og min erfaring er, at er bestyrelsen grundigt afklaret omkring, hvilken profil, der er brug for, så bør det være en overkommelig opgave for en dygtig headhunter at finde de rigtige kandidater. Jeg har flere gange benyttet mig af Unique Human Capital, for at sikre mig, at der blev opsøgt kandidater ud over det eksisterende netværk. Unique Human Capital har leveret hver gang, uanset hvilken profil vi havde brug for.”

Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan man skaber en værdiskabende bestyrelse, kan vi hermed have glæden af, at invitere dig til morgenseminar om det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Onsdag d. 4. april 2018, kl. 8.00 – 11.00

Hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K – i Komitésalen.

Tre erfarne bestyrelsesmedlemmer og direktører, deler fra hver deres udkigspost ud af konkrete erfaringer og gode råd til, hvordan du sikrer øget værdiskabelse i bestyrelseslokalet.

Gæster inviteret af Unique Human Capital kan bruge koden Unique2018 og dermed deltage uden betaling.

Til seminaret kan du møde

Holger V. Nielsen, adm. Direktør og stifter af Q Foods. Holger vil fortælle om de forskellige livsfaser i virksomhedens udvikling frem til i dag, hvor han har fået en professionel bestyrelse og dele ud af læring på rejsen.

Morten Gaardbo, Selvstændig og leder, samt bestyrelsesmedlem i Spar Nord Bank og Gefion Group. Morten vil dele sine erfaringer med værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet, med fokus på de fællestræk og forskelle, der naturligt er mellem virksomheder af forskellig størrelser.

Sanna Suvanto-Harsaae, Bestyrelsesformand i BoConcept, TMC/Svane Køkken, babysam, Footway mv. “Hvis bestyrelsen skal skabe værdi, kræver det, at både holdsammensætning og arbejdet med holdet er på plads“. Hør Sannas meget konkrete bud på, hvad der skal til.

Jesper Juul-Jensen, Salgschef i Dansk Erhverv, vil til seminaret være facilitator.

Charlotte Pontoppidan Wise, partner i Unique Human Capital, og står for at hjælpe virksomheder med at finde og fastholde nøglepersoner i virksomheden. Til seminaret vil Charlotte fungere som facilitator.

Pris:

Medlemmer af Dansk erhverv kan deltage gratis. Øvrige medlemmer: 550 kr. ekskl. moms.

Tilmeldingsfrist den 28. marts 2018.

Du kan tilmelde dig via Dansk Erhverv’s hjemmeside her. 

Vil du vide mere om seminaret, eller er du blevet nysgerrig på vores Board Search koncept, så kontakt:

Charlotte Pontoppidan Wise

M: +45 20 42 85 89

 

 

 

 

 

 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik