Følg os på
Administrerende Direktør

Vil du stå i spidsen for en virksomhed med stort vækstpotentiale, som har udviklet og sælger patenterede og prisbelønnede løsninger inden for indeklima og grøn energi?

 

LivingBetter A/S er en 100% danskejet teknologivirksomhed, der løser byggeriets udfordringer med dårligt indeklima – både i renoveringer og nybyggeri. LivingBetter har en unik og innovativ teknologi, som, udover at bidrage til et godt indeklima, også bidrager til energieffektivitet og CO2-reduktion. Teknologien og den samlede løsning er enkel og økonomisk og sikrer samtidig, at byggerier kan leve op til tidens krav til det grønne indeklima og energiløsninger.

Som Administrerende Direktør med direkte reference til bestyrelsen, får du det overordnede ansvar for LivingBetter, herunder udvikling og vækst, lønsomhed samt den daglige ledelse af selskabet. Din rolle er ligeledes at sikre den kommercielle, strategiske, taktiske og operationelle udvikling af LivingBetter, således vækstambitioner og muligheder indfries.

LivingBetter har et stort nationalt og internationalt potentiale. I dag er 98% af kunderne på det danske marked, men i fremtiden er der især et potentiale i Tyskland, Sverige, Norge og England.
Du får derfor til opgave at sikre en plan for, hvordan LivingBetters teknologi og løsninger i endnu højere grad bliver valgt til i fremtidens byggerier nationalt og en strategi for skalering internationalt.

Du kommer med en kommerciel baggrund, hvorfra du har fået solid erfaring med stakeholder management og kommerciel vækst/skalering samt internationalisering. Din erfaring bygger på B2B- og projektsalg, hvor salgsmodellen har bestået af flere forskellige kanaler. Du er desuden i stand til at opbygge tætte og langsigtede relationer til både kunder og samarbejdspartnere.

Ledelsesmæssigt er du vant til at lede et team – gerne på tværs af funktionsområder – hvor din fornemmeste opgave har været at skabe grundlaget for, at du og dine medarbejdere opnår vækststrategi. I tillæg hertil har du ligeledes haft P&L-ansvar i forbindelse med dit ledelsesmandat. Dertil har du en god finansiel forståelse og stærke kommunikative evner og motiveres af forretningsudvikling, skalering og vækst.

Som person er du resultatorienteret, struktureret og ambitiøs og evner at bevare overblikket samtidig med, at du arbejder dedikeret mod at nå målsætningen. Du har et innovativt og entreprenant mindset og drives af nytænkning. Andre vil sige om dig, at du tager ejerskab, er proaktiv og evner at skabe begejstring, motivation og holdånd blandt medarbejderne. Du har været vant til at arbejde på et strategisk niveau men har samtidig et mindset, der kan passe ind i et mindre set-up, hvor du i høj grad skal være hands-on og involverende på opgaveniveau.

Hos LivingBetter får du mulighed for at komme med på en spændende vækstrejse med stort markedspotentiale og en mulighed for at gøre en positiv forskel i den grønne omstilling.

Dette er en unik mulighed for dig, der har lyst til at stå i spidsen for samt udvikle en virksomhed, som leverer et produkt, der lapper ind over flere områder: Vinduer, udluftning og genindvinding af energi, hvorved produktet bidrager væsentligt til forbedret indeklima, reduceret CO2-udledning og en forbedret opvarmningsøkonomi.

Rejsedage: Efter behov, nationalt og internationalt

Arbejdssted: Kørselsafstand til Brande

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 eller Senior Consultant Josephine Haslund på M: +45 28 29 37 28. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy