Følg os på
Sustainability & ESG Manager, Corporate and Investment

Kunne du tænke dig at drive ESG-agendaen for investeringsaktiviteter i en større international koncern?

 

Som Sustainability & ESG Manager, Corporate and Investment hos Lars Larsen Group bliver du fagligt ansvarlig for at videreudvikle og drive Lars Larsen Groups ESG-agenda for investeringsaktiviteter, som en integreret del af den overordnede sustainability strategi. Yderligere vil du spille en central rolle i forbindelse med formidling vedrørende sustainability og ESG, samt bidrage til værdiskabelse via corporate governance og strategi.

Du vil få reference til Director, Head of Sustainability & ESG og træde ind i Lars Larsen Group på et tidspunkt, hvor ESG-agendaen for koncernen generelt, samt for Lars Larsen Groups investeringsaktiviteter, skal videreudvikles og fremadrettet drives i et styrket format. Her kommer du til at spille en central rolle, i samarbejde med det øvrige team, i forhold til at videreudvikle og opbygge agenda, processer og formidling.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Videreudvikle ESG ambition for investeringsaktiviteter, i samarbejde med Investment Team
  • Videreudvikle og vedligeholde politik for ansvarlig investering
  • Opbygge ESG governance for investeringsaktiviteter
  • Varetage due diligence for investeringsaktiviteter
  • Varetage løbende monitorering og intern rapportering af gennemførte investeringer
  • Varetage dialog med og information til stakeholders relateret til Investment og Treasury
  • I tæt samarbejde med Communications og øvrige sustainability kolleger, vil du spille en central rolle i forbindelse med formidling vedrørende ESG, herunder årsrapporten, website samt øvrigt materiale
  • I tæt samarbejde med kolleger vil du bidrage til opgaver vedrørende strategi og governance, samt sparring med datterselskaber
  • Derudover bidrage, sammen med kolleger, til løbende drift og videreudvikling af afdelingens øvrige processer, forbundet med varetagelse af koncernens overordnede sustainability agenda, som dækker emner og opgaver bredt inden for ESG-feltet

Du har min. tre års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor ESG har været et centralt element. Det er væsentligt, at kandidaten arbejder struktureret og er fortrolig med bearbejdning og formidling af EGS-data og relateret information, således dette håndteres professionelt og med sikker hånd.

Derudover er det vigtigt, at du har en naturlig appetit for at tilegne dig ny viden og formår at formidle og omsætte en kompleks agenda til praksis for virksomheden og interessenter.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og er superbruger i Office pakken, samt flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale.

Som person er du nysgerrig i forhold til udvikling inden for klimarelateret bæredygtighed, samtidig er du dygtig til at få omsat ny viden til praksis for virksomheden. Det er også vigtigt, at du er i stand til at kommunikere i øjenhøjde, er drevet af at skabe løsninger i fællesskab og sikre, at Lars Larsen Group lykkes med fastlagte målsætninger.

Som en del af Lars Larsen Group bliver du en del af en familieejet og international velfunderet koncern, som giver kandidaten gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Rejsedage: Få rejsedage.

Arbejdssted: Lars Larsen Groups hovedkontor i Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Lotte Kaldahl Krusaa på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy