Følg os på
Centerchef, Plantorama Hillerød

Vil du stå i spidsen for Plantoramas Flagship Store og få både butikken og teamet til at blomstre?

 

Plantorama Hillerød søger en engageret og passioneret Centerchef til at lede det dynamiske team og sikre, at kundernes oplevelse altid er i højsædet. Som Centerchef i vores Flagship Store (målt på kvadratmeter og omsætning) bliver du først og fremmest butikkens frontfigur, og du har det daglige ansvar for butikkens performance med et mål om at løfte butikken til et endnu højere niveau.

Med reference til Head of Retail, får du tæt sparring med de øvrige centerchefer i ledergruppen, og du får desuden tilknyttet en erfaren mentor i opstartsfasen. Du får selv direkte personaleledelse for en souschef og fem afdelingsledere, med et samlet personale på 80-100 medarbejdere. Dernæst får du 15.000 kvm til rådighed til at udfolde din kreativitet og købmandskab, så alle forretningsmuligheder udnyttes optimalt, og der samtidig er plads til at skabe spændende sæsonprægede events for både børn og voksne – gerne i samarbejde med lokalområdet.

Som Centerchef hos Plantorama Hillerød bliver du ansvarlig for at lede og motivere personalet til at skabe spændende indkøbsoplevelser og yde optimal kundeservice. Du trives med at benytte alle fordelene ved kædekoncepter og samtidig optimere interne driftsprocesser og ressourcer, så Plantoramas strategiske målsætninger opnås.

Af primære arbejdsområder kan nævnes:

  • Overordnet ledelsesansvar, herunder rekruttering, træning og motivering af medarbejdere
  • Butikkens performance på salg og alle øvrige nøgletal
  • Kundetilfredshed og salgsfremmende aktiviteter og events
  • Planlægning og optimering af driften, herunder lagerstyring og ressourceplanlægning
  • Bidrage positivt til samarbejdet med de øvrige centre og hovedkontoret

Din baggrund er fra detailhandel, og du er en ”ægte købmand”, der som spillende træner kan samle hele holdet til en fælles indsats og løfte niveauet for Plantoramas oplevelsescenter. Du er vant til at lede større butiksteams gennem afdelingsledere, og du har erfaring med sæsonudsving og kædekoncepter. Du har god tal- og regnskabsforståelse, og du har kendskab til forskellige forretningsunderstøttende IT-systemer.

Du har en relevant uddannelse inden for retail, men du behøver ikke særlig viden fra have- eller dyrecentre, da der er mange dygtige fagpersoner blandt medarbejderne (bl.a. gartnere, dyrepassere, baristaer, blomsterdekoratører mm.). Du har til gengæld helt styr på de typiske begreber som avance, sortiment, lagerstyring, svind, vagtplaner, ledelse og KPI’er.

Som person er du et udpræget positivt menneske, der går forrest med det gode eksempel, og formår at skabe arbejdsglæde for medarbejderne i hverdagen. Du tænker i løsninger, og er på én gang både struktureret-systematisk og fleksibel-kreativ. Du skal være ambitiøs på butikkens vegne og samtidigt konkurrenceminded, så Plantorama Hillerød kan fastholde sin position som Flagship Store.

Plantorama tilbyder en attraktiv og udfordrende stilling i en ambitiøs og progressiv butikskæde med store ambitioner. Via et tæt samarbejde med Head of Retail får du chancen for at udvikle dine retail-kompetencer og sætte dit præg på kædens største butik. Plantorama har fokus på medarbejderudvikling samt på at skabe en sund og tryg arbejdsplads via forskellige tiltag og uddannelse. Du får samtidigt ansvar for et dedikeret medarbejderteam, der leverer stor faglighed til daglig glæde for de mange tilbagevendende kunder fra hele Nordsjælland.

Rejsedage: Ca. 10-15 dage årligt til andre centre og hovedkontoret i Lystrup.

Arbejdssted: Hillerød.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, CBDO, Rikke Dolberg på M: +45 28 98 81 31 eller Research Consultant, Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32 eller E: cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy