Følg os på
IT-teamleder / Ledende Chefkonsulent

Vil du stå i spidsen for et team af dygtige IT-specialister, der året rundt sikrer stabil drift og udvikling af kritisk statistikproduktion baseret på f.eks. CVR og BBR om samtlige borgere og virksomheder i Danmark?

 

Med reference til IT-chefen, vil du sammen med dit team være ansvarlig for IT-området for Statistikproduktionen, der indebærer bearbejdning af data fra erhvervsrettede administrative registre, herunder det Centrale Virksomhedsregister (CVR) og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

Som Ledende Chefkonsulent hos Danmarks Statistik bliver du leder for et team på 10-11 medarbejdere, der har speciale inden for administrative registre og andre grunddata. Det er vigtigt både at opretholde en stabil drift af Statistikproduktionen samt facilitere en videreudvikling af Danmarks Statistiks basisregistre, f.eks. ved en løbende afvikling af legacy applikationer i de kommende år for at følge med den teknologiske udvikling.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • En delmængde af produktionen i Danmarks Statistik, inkl. udvikling og vedligehold deraf
  • Strategiske projekter
  • Udviklingsmetodikker og standardisering
  • Personaleansvar

Du har en relevant IT-faglig uddannelse på et højt teknisk niveau, f.eks. fra IT-Universitetet, DTU el.lign. og brænder for at følge med i den nyeste teknologiske udvikling. Danmarks Statistiks IT-miljø baserer sig primært på Postgres-, Oracle-, SAS-, og .NET/C#-teknologier afviklet på Windows, men der arbejdes også med open source f.eks. i form af PostgreSQL, Python og R. Der arbejdes typisk også med Microsoft-teknologier.

Du har en baggrund og kompetencer inden for systemudvikling, og du skal kunne være i stand til at læse, forstå og selv skitsere IT-arkitektur og systemkomponenter i dialogen med ledelse og medarbejdere i IT, da der vil være hyppige arkitektur-reviews og drøftelser af den samlede systemportefølje. Du er vant til at håndtere store datamængder og synes, at det er spændende at udvikle effektive systemer, der samtidig er stabile og fremtidssikrede.

Det vil være en fordel med erfaring fra personale- eller teamledelse, men vigtigst er et dedikeret ønske om at tage lederskab og ansvar for et team af fagligt dygtige specialister på et komplekst og samfundsmæssigt vigtigt område.

Som person er du en engageret samarbejdspartner, der evner at give med- og modspil ift. relevante stakeholders. Du kommer sandsynligvis fra en statslig eller akademisk IT-funktion, og er derfor vant til at navigere i det offentlige digitaliseringsunivers. Du skal kunne håndtere forskelligartede politiske dagsordener og hensyn, både i forhold til interne behov og eksterne partnere.

Danmarks Statistik tilbyder en spændende stilling, hvor samspillet mellem produktion, udvikling og personaleledelse giver den rette kandidat mulighed for at spille en vigtig rolle i udviklingen af Danmarks Statistik og samarbejde med eksterne internationale partnere.

Rejsedage: Der forventes et mindre antal rejsedage om året.

Arbejdssted: Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Ansøgningsfrist: Den 11. juni 2024 kl.23.59, men samtaler afholdes løbende.

Løn og ansættelse: Ansættelsen sker på åremål efter AC-overenskomstens regler om chefkonsulenter med personaleansvar eller anden relevant overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen: Danmarks Statistik samarbejder med Unique Human Capital i rekrutteringsprocessen. Du er derfor velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director, Belinda Bramsnæs på M: +45 28 44 28 44, eller Senior Research Director, Berit Nørregaard, på M: +45 22 88 79 19. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 Ansøgning: Er du i besiddelse af de nævnte kvalifikationer, modtager vi gerne din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Ansøg via dette link: Søg stillingen

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy