Følg os på
Projektleder til high-end mould-design

Unik jobmulighed i en af verdens førende virksomheder inden for medical device-udvikling og mould-design i tæt samarbejde med kunderne

 

MGS Denmark (tidligere kendt som Formteknik IM A/S) er en af de få virksomheder i verden, der tilbyder high-end sprøjtestøbningsforme. I tæt samarbejde med store internationale kunder sikrer MGS Denmark dagligt, at deres kunder modtager den allerhøjeste kvalitet inden for leverancer, produktionsfaciliteter, service samt teknisk sparring på både mindre og større udviklingsprojekter.

I 2021 blev MGS Denmark en del af den globale MGS Group, hvilket har medført en øget efterspørgsel efter deres ekspertise, og de har derfor brug for endnu en dygtig projektleder.

Med daglig reference til MGS Denmarks Projektdirektør, vil du som Projektleder indgå i et team af erfarne og kompetente projektledere. Derudover vil du have din daglige gang on-site i Roskilde sammen med godt 30 kolleger.

Langt størstedelen af MGS Denmarks kunder henvender sig med forespørgsler vedrørende udvikling af medicinsk udstyr, og MGS Denmark samarbejder med kunden om at udvikle forme og plastdele. MGS Denmark kan tilbyde deres kunder service gennem hele processen, lige fra udvikling til opskalering og sprøjtestøbning.

Som Projektleder træder du ind i en vigtig rolle med flere ansvarsområder:

  • Opstarte og drive kundeprojekter, herunder både mindre og større udviklingsprojekter.
  • Overholde tids- og budgetplaner samt udvikle og opdatere projektplaner for at imødekomme kundebehov.
  • Opbygge tætte partnerskaber med kunder og føre dialoger om milepæle og generel projektstatus med involverede parter både i ind- og udland.
  • Facilitere møder og tværfunktionelt samarbejde med design, engineering, produktion og kvalitetssikring.
  • Opstarte og vedligeholde kvalitetsprotokoller og dokumentationsaktiviteter.
  • Identificere potentielle risici og udvikle strategier for risikohåndtering.

Ideelt set har du en baggrund som værktøjs- eller plastmager. Alternativt har du måske en (maskin)ingeniørbaggrund, hvor du har opbygget viden eller erfaring inden for sprøjtestøbning og/eller plast. Derudover ser MGS Denmark gerne, at du har praktisk erfaring med projektledelse, men teknisk ekspertise vægtes højest. MGS’ koncernsprog og kvalitets- og dokumentationskrav er på engelsk, hvorfor det også er vigtigt, at du er fortrolig med det engelske sprog.

Som person kommunikerer du ubesværet med alle og samarbejder gerne på tværs med både kolleger og kunder. Du er desuden en naturlig problemløser, som formår at balancere struktur med kreativ tænkning.

MGS Denmark tilbyder en unik jobmulighed i en international virksomhed inden for high-end støbeforme til medicinalindustrien. Den rette kandidat vil få kontakt med både danske og internationale kunder, og du bliver en del af en organisation med fokus på innovation, personlig udvikling og kompromisløs kvalitet.

MGS Denmark har en flad organisationsstruktur med et særligt stærkt fællesskab samt en åben og dynamisk tone, hvor “åben dør”-princippet er udbredt.

Rejsedage: Begrænset, maks. 1 uge årligt.

Arbejdssted: Roskilde.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Belinda Bramsnæs på E: beb@uhc.dk eller Senior Research Consultant Caroline Krüger på E: cak@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy