Følg os på
Senior Project Manager

Har du evnerne og lysten til at stå i spidsen for komplekse turn-key projekter i forskellige dele af verden? Trives du med at lede dine egne projekter som ‘direktør’ med et dedikeret projektteam under dig i en succesfuld og vækstende virksomhed inden for betonindustrien? 

 

Som Senior Project Manager hos SKAKO Concrete A/S får du ansvaret for større projekter inden for skræddersyede anlægsløsninger. SKAKO Concrete A/S er en af verdens største leverandører af komplette anlæg til betonproduktion med hovedsæde i Faaborg og med kunder over hele verden. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle løsninger, der er lavet til kundernes individuelle behov samtidig med, at der fokuseres på at imødekomme fremtidens markedskrav med bæredygtige løsninger i betonindustrien. Som en del af dette team bliver du en integreret del af en innovativ og erfaren virksomhed, der oplever betydelig vækst og efterspørgsel, både nationalt og internationalt. 

Med direkte reference til CEO bliver du overordnet ansvarlig for op til 10 større turn-key projekter om året samt mindre projekter, herunder komponentsalg. Som Senior Project Manager bliver du tilknyttet projekterne fra det tidlige salgs- og designstadie med kunden til projektering, installering og aflevering til kunden. 

Du vil være ansvarlig for projektplanlægning og -økonomi og lede projektteams gennem alle projektfaser. Desuden vil du ofte deltage aktivt i den afsluttende fase af salgs- og kontraktforhandling med kunden. Projekterne varierer i størrelse fra 4-35 mio. kr., og dit primære fokus vil være på projektøkonomien samt at sikre kontinuerlig fremdrift og overholdelse af aftalte tid, økonomi og kvalitet. 

De primære ansvarsområder og opgaver omfatter blandt andet: 

  • Overordnet projektledelse og planlægning fra designstadie til overdragelse 
  • Budget- og økonomisk ansvar, herunder indkøb til projekterne 
  • Facilitering og ledelse af projektteams på op til 10 personer, afhængigt af projekternes størrelse og kompleksitet, med en positiv og samarbejdsorienteret tilgang 
  • Støtte til salgsafdelingen i tilbudsfasen med vurdering og kalkulation af mekanisk- og elmontager til større projekter og installationer 
  • Deltagelse i løbende udvikling af projektmodeller, bedste praksis og standarder for optimal gennemførelse 
  • Professionel og faglig kundekontakt med både interne samarbejdspartnere, underleverandører og projektdeltagere 
  • Bidrag til risikovurdering af større projekter, dokumentation til styregruppen samt efterfakturering og håndtering af sikkerhedsspørgsmål 

Din baggrund er baseret på solid erfaring med projektledelse af større, komplekse turn-key projekter, gerne inden for industrielle anlæg, produktionslinjer, procesanlæg eller lignende områder. Du har omfattende erfaring med projektøkonomi og kendskab til juridiske og kontraktlige termer fra et kommercielt perspektiv. Derudover har du dokumenteret erfaring med at drive projekter fra A-Z, herunder håndtering af kontrakter og aftaler frem til overdragelse til kunden. 

Du bidrager til en positiv og samarbejdsorienteret atmosfære og udviser autoritet og retningsgivende adfærd. Derudover har du en relevant teknisk eller kommerciel uddannelse, gerne suppleret med kurser i projektledelse eller tilsvarende. 

SKAKO Concrete A/S tilbyder en ansvarsfuld og udviklingsorienteret stilling med fuld beslutningskompetence gennem projekterne. Du bliver en del af en virksomhed præget af vækst og forandringer, der konstant udvikler sig i takt med kundernes behov og markedstendenser. Dette giver dig rig mulighed for at præge og udvikle dig både personligt og fagligt inden for områder som projektledelse, nye markeder og en stigende kompleksitet. 

Rejsedage: Op til 50 dage pr. år.  

Arbejdssted: Faaborg med mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang.  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Nanna Bie på M: +45 31 36 73 94.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy