Følg os på
Det kræver grundigt arbejde inden det rette match findes

Når den rette kandidat skal udvælges, skal der være fokus på både personlighed og resultater.

For at finde det helt rette match til virksomheden, kræver det en grundig foranalyse, hvor rekrutteringsbureauet sætter sig godt ind i stillingen, og hvad virksomheden har af forventninger og ønsker til kandidaten. Men det er også vigtigt at konsulenterne i rekrutteringsbureauerne bruger deres viden om branchen, for at finde det helt rette match, som kan skabe værdi for kunden.

Jyllands-Posten sætter i en artikelserie fokus på headhuntere, der hjælper bestyrelser og ejere med at finde topchefer. I lørdags bragte de en artikel, hvor Jørn Andersen, CEO i Unique Human Capital, udtaler sig om de udfordringer der er på markedet, når der findes headhuntere der slår sig op på at udføre Executive Search, uden egentlig at have beskæftiget sig med det før.

Jørn udtaler i artiklen: “I udgangspunktet er executive search jo en enormt tung og systematisk proces, hvor vi kortlægger en hel industri eller et helt land.”

For at imødekomme den problematik, har Jørn taget initiativ til at stifte en brancheforening, som kan skabe mere gennemsigtighed i branchen og branchens metoder, således der kan skabes nogle krav og standarder som sikrer høj kvalitet inden for rekrutteringer af kandidater.

Hvis du har abonnement ved JP, kan du læse hele artiklen i artikelserien “Hovedjæger” her. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik