Følg os på
ESG Finance Manager

Vil du være faglig ansvarlig for ESG-rapportering i en international koncern i vækst?

 

Som ESG Finance Manager hos Lars Larsen Group bliver du faglig ansvarlig for ESG-rapportering, herunder ESG-regnskabspraksis og ESRS i koncernens Sustainability Group funktion.

Med reference til Director, Head of Sustainability & ESG vil du arbejde med et ledende ansvar for koncernens CSRD-rapportering og -governance, herunder et direkte ansvar for koncernens Taksonomi rapportering. Dit CSRD-ansvarsområde vil være centreret omkring kvantitative data og relaterede processer, og du vil derfor få et tæt samarbejde med koncernens Group Finance funktion.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Co-lead på udvikling og drift af ESG-regnskabspraksis, manualer, standarder, flow charts, risiko-kontrol matricer og øvrigt materiale, med særligt ansvar for kvantitative data og processer, i henhold til CSRD og Taksonomi
  • Varetage Taksonomi rapporteringsforpligtelse (integreret del af CSRD-rapportering)
  • Sikre alignment og integration af CSRD-processer med relevante finansielle rapporteringsprocesser
  • Udvikle og drive processer, som sikrer løbende forbedring af ESG-data i henhold til revision med begrænset sikkerhed (limited assurance)
  • Varetage intern controlling af ESG-data
  • Varetage dialog med ekstern revision vedr. ESG-data
  • Varetage løbende screening, vurdering og implementering af nye ESG-rapporteringskrav
  • Fungere som subject matter expert til støtte for kolleger i korrekt forståelse og anvendelse af ESG-regnskabspraksis. Sparring og formidling kan være 1-til-1 eller via afvikling af kurser/workshops for kolleger, ofte i samarbejde med en kollega

Du har min. tre års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor data, rapportering og/eller revision har været et centralt element. Erfaring kunne være tilegnet fra en større international koncernfunktion for Sustainability rapportering, ESG Finance eller et større revisionshus.

Yderligere forventes et væsentligt kendskab til CSRD/ESRS samt Taksonomi rapportering. Du besidder høj teoretisk og faglig viden og dermed en eminent dataforståelse, er analytisk stærk og fortrolig med rapporterings-governance, controlling og assurance.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, eksempelvis inden for revision, økonomi el.lign. Du er superbruger i Excel, og er flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale.

Som person er du nysgerrig i forhold til udvikling inden for klimarelateret bæredygtighed, samtidig er du dygtig til at få omsat ny viden, herunder lovgivning, til praksis for virksomheden. Det er også vigtigt, at du er i stand til at kommunikere i øjenhøjde, er drevet af at skabe løsninger i fællesskab og sikre, at Lars Larsen Group lykkes med fastlagte målsætninger.

Som en del af Lars Larsen Group bliver du en del af en familieejet og international velfunderet koncern, som giver kandidaten gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Rejsedage: Få rejsedage.

Arbejdssted: Lars Larsen Groups hovedkontor i Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Lotte Kaldahl Krusaa på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik