Følg os på
Executive Advisor, Organisationer

Bliv en del af branchens uafhængige og uvildige rådgivere inden for investering med fokus på gennemsigtighed og fairplay i den finansielle sektor

 

Hemonto er en veletableret, dansk fintech-virksomhed, hvis kernekompetence er at hjælpe formuende organisationer, virksomheder og private investorer med at skabe et stærkt grundlag for deres investeringsmæssige beslutninger gennem konsolideret rapportering og strategisk rådgivning. Hemonto oplever en generel stigende vækst i kundegruppen af fonde og organisationer og ønsker at styrke sit forretningsområde.

Som Executive Advisor bliver du en troværdig og tillidsvækkende partner og rådgiver for Hemontos kunder med særligt fokus på det institutionelle kundesegment herunder service og rådgivning af de allerstørste virksomheder, fonde og organisationer.

Med reference til Partner & Head of Client Relations bliver du en del af et fagligt stærkt team af Senior Advisors i København og Aarhus. Her får du ansvaret for udvikling og udvidelse af egen portefølje, herunder rådgivning af eksisterende kunder samt etableringen af nye kunderelationer.

Af arbejdsområder kan nævnes:

Fastholdelse og rådgivning

  • Overordnet ansvar for alle leverancer fra virksomhedens afdelinger til udvalgte kunder Executive Advisor overtager en række eksisterende kunder og vil gradvist udvikle sin portefølje
  • Udvikle kundeforhold, identificere og dyrke potentialet for mersalg (samt facilitere dele af kundens succes via Hemontos løsning)
  • Afholde afrapporteringsmøder med udvalgte kunder med afsæt i virksomhedens behov, strategi og materiale
  • Løbende at yde professionel support og sparring med kunden inden for tekniske og finansielle områder
  • Varetage evaluering af kapitalforvaltere, formulering af strategi- og udbudsmateriale og evaluering af kapitalforvalternes tilbud

Generelle relations- og salgsrettede aktiviteter

  • Segmentering af kunder og bearbejdning samt rådgivning mod eksisterende og potentielle nye kunder, (der arbejdes med arketypiske behov: entreprenante, tryghedssøgende, kompetente)
  • Sikre udvikling af Hemontos services målrettet kundegruppen for at styrke Hemontos fremadrettede relevans

Nysalgsaktiviteter

  • Samarbejde med salg om kvalificeret kontakt til kundeemner og generel opfølgning herfra
  • Udarbejdelse af salgspræsentationer tilpasset kunden
  • Forberede og afholde møder med kunder, herunder forstå og udfordre behov og potentialer samt skitsere mulige løsninger

Du kommer med en finansiel baggrund og har minimum 5 års solid erfaring fra fx en finansiel virksomhed; pengeinstitut, kapitalforvaltere, fondsmæglerselskaber, hvor du har dine specialer inden for Asset Management, investeringsrådgivning, Institutional Banking eller tilsvarende. Du har erfaring med rådgivning af kunder, som har en investerbar formue på DKK +50 mio., hvoraf en væsentlig andel af kunderne er institutionelle kunder; organisationer, offentlige institutioner, fonde, foreninger, regioner, kommuner, family offices eller tilsvarende.

Du har relevant finansiel uddannelse på niveau med HD, Cand.merc., Cand.Oecon eller tilsvarende.

Som person er du troværdig og formår at skabe tillid ud mod kunderne samt internt i virksomheden. Du er proaktiv, selvkørende og befinder dig godt med at arbejde selvstændigt. Derudover arbejder du struktureret og samvittighedsfuldt, er en dygtig kommunikatør, der kan matche kunder og virksomhedsledere på et højt niveau, og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Hemonto tilbyder en rolle i en uformel organisation, der har en særlig plads på markedet qua sin 100% uafhængige investeringsrådgivning og rapporteringsplatform. Der er et stort, uforløst potentiale på markedet, og Hemonto imødegår en vækst over de kommende år. I rollen har du rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Rejsedage: Få rejsedage, fortrinsvis mod kunder i DK samt mellem Hemontos kontorer.

Arbejdssted: Køreafstand til kontoret i Hellerup.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Kristina Østergaard M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik