Følg os på
Sustainability & ESG Manager, Environment and Climate

Vil du med for bordenden af Lars Larsen Groups klimaindsats?

 

Som Sustainability & ESG Manager, Environment and Climate hos Lars Larsen Group bliver du fagligt ansvarlig for klima-agendaen i koncernens Group funktion for sustainability. Du bliver koncernens ekspert og go-to person på klimaområdet, og du får en unik mulighed for at arbejde med selskaberne i Lars Larsen Group koncernen og målrettet med Lars Larsen Groups eget aftryk.

Med reference til Director, Head of Sustainability & ESG vil du arbejde med Lars Larsen Groups klimaagenda i henholdsvis selskabets egen drift, det aktive ejerskab samt i investeringer. Selskabets egen drift omhandler egne interne aktiviteter. Det aktive ejerskab vedrører aktiviteter og support ud mod datterselskaber i Lars Larsen Group koncernen. Investeringer omhandler sparring vedrørende de negative/positive klimaaftryk koncernen sætter i forbindelse med fremtidige investeringer.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Ansvarlig for videreudvikling og drift af Lars Larsen Group miljø- og klima agenda
 • Varetage Lars Larsen Group SBTi commitment. Yderligere varetager kandidaten en koordinerende rolle på tværs af datterselskaber, som selv er ansvarlig for deres respektive SBTi commitment
 • Sikre klima data til brug for CSRD og EU Taksonomi
 • Varetage indsamling og analyse af klima data, særligt i relation til SBTi
 • Identifikation og gennemførelse af projekter og initiativer med relation til Lars Larsen Groups klima agenda
 • Ansvarlig for miljø- og klimalovgivning med relevans for Group funktionen
 • Facilitere klima/SBTi erfa/netværksgruppe for sustainability kolleger i koncernens datterselskaber
 • Bidrage vedr. miljø og klimaemner ved afvikling af interne infomøder/workshops på tværs af koncernen
 • Sparringspartner for Lars Larsen Group og koncernens datterselskaber, herunder i relation til SBTi, miljø/klima lovgivning, data mm.
 • Sparringspartner på investeringsprojekter hvor klimarelaterede overvejelser er et centralt element
 • Sparringspartner til Real Estate teamet herunder sikre, at Real Estate’s sustainability strategi flugter med den overordnede sustainability strategi og SBTi commitment

Du har min. tre års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor bæredygtighed/klima har været et bærende element. Endvidere forventes det, at kandidaten besidder høj teoretisk og faglig viden og dermed har en eminent dataforståelse, er analytisk stærk og fortrolig med Excel og bearbejdning af data.

Kandidaten har viden og erfaring med scope 1, 2 og 3 emissioner i henhold til Greenhouse Gas protokollen. Kandidaten har derudover erfaring med Science Based Target Initiative (SBTi) samt indsigt i kommende krav bl.a. klima relaterede krav inden for Corporate Sustainability due diligence, CSRD og Taksonomi m.m.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Du er superbruger i Excel, og er flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale.

Som person er du nysgerrig i forhold til udvikling inden for klimarelateret bæredygtighed, samtidig er du dygtig til at få omsat ny viden, herunder lovgivning, til praksis for virksomheden. Det er også vigtigt, at du er i stand til at kommunikere i øjenhøjde, er drevet af at skabe løsninger i fællesskab og sikre, at Lars Larsen Group lykkes med fastlagte målsætninger.

Som en del af Lars Larsen Group bliver du en del af en familieejet og international velfunderet koncern, som giver kandidaten gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Rejsedage: Få rejsedage.

Arbejdssted: Lars Larsen Groups hovedkontor i Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital Senior Research Consultant, Lotte Kaldahl Krusaa på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik