Følg os på
Morten Andersen

Morten Andersen har over 20 års erfaring indenfor konsulentbranchen. Her har Morten i løbet af sin karriere arbejdet for internationale virksomheder i Danmark og det øvrige Norden.

Morten har en god forståelse for de nordiske sprog og er flydende i dansk og engelsk. Igennem sit rekrutteringsarbejde indenfor search & selection og executive search, hvor Morten har rekrutteret egnede kandidater til virksomheder, har Morten fået et bredt netværk. Med kandidater fra en bred vifte af brancher fra Europa, USA og Asien i sit netværk samt mange års erhvervserfaring har Morten rådgivningserfaring med virksomheder der går med tanker eller som har intentioner om at starte virksomhed i Danmark.

Morten er repræsentant for uddannelsesudvalget for programområdet for salg og markedsføring for Copenhagen Business Academy og har et erhvervsdiplom i strategi og business development (2003).

Bestyrelsesposter
Det Britiske handelskammer i Danmark, bestyrelsesmedlem
Harbinger Public Relations, bestyrelsesmedlem
Search Danmark, bestyrelsesformand

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik