Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Økonomichef

Helt tæt på og med mulighed for at påvirke beslutningerne

Løvbjerg har rødder tilbage til 1920’erne, og er i dag Danmarks største familieejede supermarkedskæde med en omsætning på over 1 mia. DKK. Løvbjerg driver 16 butikker vest for Storebælt.

Som økonomichef hos Løvbjerg refererer du direkte til kædens adm. direktør og er en del af selskabets øverste ledergruppe. Økonomichefen indtager en nøglerolle og er dybt involveret i virksomhedens strategiske tiltag og vækstplaner. Du får en central rolle på strategisk niveau i forhold til de opgaver, der ligger i en ambitiøs 2020-plan for hele kæden.

Samtidigt med at du agerer sparringspartner for både den adm. direktør og den øvrige ledergruppe, formår du også at lede økonomifunktionen ”hands-on”. Gennem både dygtig og synlig deltagelse i afdelingens dagligdag, formår du at holde en høj medarbejdertilfredshed og høj faglig kvalitet i afdelingen. Du har et naturligt blik for effektive rutiner og kan hurtigt gennemskue, hvordan processer optimeres.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Overordnet ansvarlig for kædens samlede økonomifunktion
  • Sikre god økonomisk ledelsesinformation og godt overblik på alle niveauer
  • Udvikling af effektive administrative processer
  • Sparring til den adm. direktør og den øvrige ledelsesgruppe

Løvbjerg er kendetegnet ved en meget uformel omgangstone og en hverdag med få regler, politikker og håndbøger. Den rette kandidat evner selv at definere rammerne i jobbet, og formår at navigere ud fra værdier og målsætninger. Fokus er på knivskarp økonomistyring, men med så lidt bureaukrati som muligt.

Samtidigt respekterer du, at succes i en virksomhed som Løvbjerg kun skabes ved, at kædens medarbejdere involveres i beslutningerne. Du samarbejder derfor helt naturligt med både egne medarbejdere, kollegaer på hovedkontoret og kædens butikker.

Du har en relevant højere økonomisk uddannelse, fx cand. merc. eller lignende, og minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra retail- eller kædevirksomhed. Du har såvel hands-on tilgang til opgaverne, som strategisk/taktisk ledelseserfaring og trives i begge roller. Dine arbejdsmetoder tager naturligt afsæt i din tætte involvering med organisationen, målstyring, opfølgning og effektivisering. Dine evner i at være rådgivende sparringspartner på bestyrelses-, direktions- og ledelsesniveau er dokumenterede.

Som person har du en udpræget forretningsforståelse (købmandsskab), og din personlige gennemslagskraft er stor. Du er struktureret og har sans for detaljen, men evner samtidigt at holde overblik og have flere bolde i spil samtidigt. For at få succes i rollen skal du trives i en værdistyret kæde, hvor forretningsmæssige resultater samt respekt for og tillid til medarbejderne er nøgleordene.

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling med stor mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling i en veldrevet kæde. Løvbjerg har en ambitiøs 2020-plan, som på flere områder løfter kæden markant, og du får en nøglerolle i forbindelse med eksekveringen.

Arbejdssted: Horsens

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Chefkonsulent Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 eller Partner Morten Andersen på M: +45 22 11 61 88.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Løvbjerg-kæden har rødder tilbage til 1920’erne, hvor købmand Christian Løvbjerg opførte en købmandsbutik i landsbyen Torsted, syd for Horsens. Hans tre sønner – Carsten, Hans Jørgen og Knud – var i 1950’erne med til at præge udviklingen af selvbetjeningsbutikker i Danmark, og i 1959 åbnede familien Jyllands første supermarked i Silkeborg.

Som led i et planlagt generationsskifte trådte tredje generation af købmandsfamilien – Erik og Jan C. Løvbjerg, sønner af Carsten Løvbjerg – ind i ejerskabet i 1989. Løvbjerg er i dag Danmarks største familieejede supermarkedskæde med 16 butikker.

Se www.lovbjerg.dk for yderligere information.

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20