Følg os på
Global rekruttering – hvordan gør man det?
20. marts, 2024

Siden 2022 har Unique Human Capital repræsenteret AIMS International i Danmark, hvor vi har hjulpet både globale virksomheder med at finde danske talenter og danske virksomheder med at finde internationale talenter. Med vores globale rekrutteringseksperter hjælper vi vores kunder på et globalt og lokalt niveau.

Behovet for dygtige ledere og talentfulde medarbejdere i en global sammenhæng er konstant stigende i takt med den øgede globalisering af verden. Vi, som rekrutteringsbureau, oplever en stigende efterspørgsel efter rådgivning og sparring fra globale virksomheder, der søger medarbejdere til deres danske afdelinger eller selskaber. Omvendt ser vi også en stor efterspørgsel fra danske, globale virksomheder, som efterspørger kandidater til deres udenlandske selskaber. Som en del af AIMS International, et globalt rekrutteringsnetværk, stræber vi efter at tilbyde løsninger til vores kunder, der kombinerer vores konsulenters lokale ekspertise med international rækkevidde.

Samarbejdet med mere end 50 lande giver os mulighed for at udvide søgefeltet af kandidater. Som dansk partner i AIMS International spiller vi en central rolle i denne proces ved at kombinere vores lokale viden med vores globale netværk af specialister. Hos Unique Human Capital har vores medarbejdere en dybdegående markedsindsigt i det danske marked, som gør, at vi kan agere sparringspartner til en stor global organisation som AIMS International. Herigennem kan vi rekruttere på tværs af flere lande ved hjælp af fælles processer og værktøjer, hvilket sikrer en høj og konsistent kvalitet i vores ydelser. Derfor kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til hver enkelt kundes specifikke krav, hvad end det er inden for Board Search, Search eller Executive Search.

Det internationale rekrutteringsnetværk gør, at vi er i stand til at finde de bedste kandidater, uanset hvor de befinder sig og samtidig sikre, at vores kunder har adgang til en globalt talentpool. Vi arbejder proaktivt for at identificere potentielle talenter både lokalt og internationalt og har samarbejde med et omfattende netværk af professionelle specialister over hele verden. Vi forstår de danske arbejdsmarkedsforhold og kulturelle nuancer og bruger denne indsigt til at finde kandidater, der ikke kun har de nødvendige faglige kvalifikationer, men også har de personlige kvalifikationer, der passer godt til virksomhedens værdier og kultur.

Lad os hjælpe dig med din virksomheds globale rekruttering, uanset hvor kandidaterne befinder sig i verden. Med vores omfattende netværk og ekspertise inden for både det lokale danske marked og international rekruttering, kan vi levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov. Kontakt os for en uforpligtende samtale og find ud af, hvordan vi sammen kan sikre din virksomheds vækst og succes.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik